Zlatan Ibrahimovic om sin existentiella kris

Foto: Anette Nantell

I dagens avsnitt av podden Studio DN berättar Zlatan Ibrahimovic om knäskadan som tog ifrån honom självförtroendet och gjorde honom svag och totalt hjälplös. Stålmannen var fallen.

Det har varit stort hemlighetsmakeri kring Zlatans otäcka knäskada. I podden berättar han själv om vad som gick sönder i knät. 

– Efter olyckan och operationerna kände jag mig osynlig, som ett spöke. Ett spöke som inte existerar. Och då har jag varit på toppen av min karriär, på toppen av berget och bara trillat ner. Men hur jag trillade ner, det var inte sluttande. Det var rakt ner. Bam!, säger Zlatan Ibrahimovic i intervjun.

Hör hela intervjun i podden Studio DN i RadioPlay-appen och här: www.rplay.io/q5p

Programledare: Johar Bendjelloul.

UTKLIPP FRÅN PODDEN:

ZLATAN OM SKADAN: När han skadade knät snackades det om att fotbollskarriären var över. Men varken en skada, eller något annat, ska få avgöra när Zlatan kliver av planen för gott. Det är ett beslut som han ska ta själv.
Lyssna: https://ads-e-bauerse-pods.sharp-stream.com/486/zlatanomskadan_mixdown_5f9c9439_normal.mp3

ZLATAN PÅ VITA DUKEN: Flera tror att Zlatan kommer satsa på en skådespelarkarriär när han lagt fotbollsskorna på hyllan. I sådana fall ska han ha en riktigt fet roll. Gärna som actionhjälte – fast ”the bad guy”.
Lyssna: https://ads-e-bauerse-pods.sharp-stream.com/486/zlatanpavitaduken_mixdown_22321ced_normal.mp3

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!