Weezer klara för Gröna Lund 2019

Det här amerikanska rockbandet tog världen med storm 1994 med deras jättehit ”Buddy Holly” och har sedan dess sålt över 17 miljoner album, vunnit en Grammy Award och fem MTV Music Awards. Den 16 juli kliver de ut på Gröna Lunds Stora Scen för första gången.

Weezer grundades 1992 i Los Angeles och består idag av Rivers Cuomo (sång och gitarr), Patrick Wilson (trummor), Brian Bell (gitarr, sång, keyboard) och Scott Shriner (bas, sång). Med låtar som ”Buddy Holly”, ”Islands In The Sun” och ”Say It Ain’t So” har de blivit ett känt rockband världen över och vunnit både Grammy Awards och MTV Music Awards. Deras senaste album ”Pacific Daydream” kom 2017 där låten ”Feels Like Summer” i skrivandets stund har streamats över 33 miljoner gånger. I sommar åker de ut på Europaturné, där deras enda stopp i Sverige blir på Gröna Lunds Stora Scen den 16 juli kl. 20.00.

KONSERTSOMMAREN 2019
Följande konserter är hittills bokade:

Lenny Kravitz – 30 maj kl. 20.00 på Stora Scen
Weezer – 16 juli kl. 20.00 på Stora Scen

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!