Vinterunderkläder – Vad Du Behöver Veta

Vi alla har hört det kända uttalandet från Game of Thrones “Winter is Coming” (Vintern är på väg). För de av er som läser detta från norra halvklotet, har du märkt hur vädret har tagit en vändning till det sämre under de senaste veckorna, och ärligt talat, det värsta är fortfarande att vänta, så vi är fortfarande en bit bort från den riktiga vintern. För våra vänner som läser detta från södra halvklotet, vet ni säkert inte vad vi pratar om, utan kan istället njuta av sol i stekande hetta, som vi hade kallat sommarsol. Men oroa dig inte, din tid kommer att komma. Ja, vädret kan påverka en hel del saker: vårt humör, vår fysik, vår livsstil, och som det visat sig, våra kläder. Under sommaren tenderar vi att intensifiera vår motion och fysisk aktivitet, eftersom våra kroppar är mer exponerade.

Årstiderna och vår känsla för klädsel – När solen skiner vill du inte täckas upp med ett varmt och svettigt lager, vill du vara lätt och bekväm. När vi tänker på sommarklädsel, tänker vi på kläder som shorts, bikinis, linnen, badkläder, och andra sexiga, avslöjande kläder. Vintern däremot, är helt och hållet en annan fråga. På vintern är det kallt, det är blött, det är blåsigt, och frost, is, och till och med snö är mycket sannolikt att visa sig någon gång. Vi behöver inte vara tydligare än så, du kommer behöva klä dig. På vintern finner vi oss själva att bära flera lager än sommaren, vilket kan vara svårt för dig som vill öka din sexlook, eller helt enkelt för att visa upp lite hud, kanske för låta det hetta till med din älskare. Vintern är i allmänhet en säsong av mössor, kappor, halsdukar, handskar, tröjor och tjocka kläder. Men vad gäller för underkläder? Tja, överraskande nog, vinterunderkläder är mycket på modet just nu, och i denna artikel kommer vi att titta på denna vintermode trend i mer detalj. Bara för att det är kallt och mörkt ute, betyder inte det att du måste stanna inomhus, så här är en mer detaljerad titt på sexiga vinterunderkläder för att ta dig igenom de närmaste månaderna.

Vad är poängen med underkläder på vinter? –En hel del kvinnor där ute känner för att byta deras string mot mormorstrosor över vintern, eftersom de är övertygade om att de kommer att vara för kallt annars. I själva verket, när du stannar upp och tänker på det, är detta inte riktigt vettigt. Du förstår, när du bär underkläder, om du bär dem under dina kläder, så har du fortfarande ett lager för att hålla dig varm, och om du planerar att bära just dina underkläder, kanske för att det ska hetta till mellan dig och din älskare, nå, så skulle du inte hitta dig själv lättklädd i allmänhet. Om du nu inte var intresserad av den typen. När vi är inomhus, har vi nytta av uppvärmning, isolering, och ett tak över våra huvuden, så vi är vanligtvis varma. Vinternunderkläder, kan därför användas även under de kallaste veckorna av vintern, och ger dig säkert inomhus en känsla av bekvämhet och värme, och kan därför klä av dig när du vill.

Varför vintern är en perfekt tid att experimentera med sexiga underkläder? – Folk tycker att sexiga underkläder ska bäras i sovrummet, särskilt när par känner sig särskilt spralliga och kärleksfulla. I den verkliga världen bär en hel del kvinnor sexiga underkläder som vanliga underkläder, eftersom det får dem att känna sig sexiga och feminina, plus ännu viktigare, eftersom det är så jäkla bekvämt. Som ni vet, är underkläder känd för att inte lämna mycket till fantasin, så behås kan ofta vara utformade mycket tunt. Så, en tunn behå och kallt väder, ingen bra blandning. Varför det? Tja, om du inte hade räknat ut det, när det blir kallt, vill du inte att folk ska tro att du smugglar jordnötter under din topp. Det som är bra med vintern är dock att eftersom du sannolikt kommer att ha ett bra lager med toppen av din behå, eller kanske bara ett tjockt lager, kommer du inte oroa dig för hårt styva bröstvårtor, eller något annat bröstrelaterat. Du kommer inte heller behöva oroa dig för synliga bh-band, troslinjer, eller något annat. I grund och botten kan du bära vad du vill under dina vinterkläder, och människor har ingen aning om vad du har på din under dem.

Vintern underkläder tips – Om du planerar på att hitta ordentliga underkläder på vintern, är det värt att förbereda i förväg så att du inte bara ser som bästa ut, men också, att du faktiskt känner dig som bäst. Här är några tips för att välja, och att bära, de bästa vinternunderkläderna på marknaden.

Välj isolerade hud-ton tights – Om du inte är ett fan av att bära byxor, är isolerad hud-ton tights din bästa vän. De tillåter dig att att ha riktiga underkläder beroende på vad du vill, under en kjol eller klänning utan att frysa när man är ute i det offentliga. Dessa tights hjälper till att suga in allt och håller dig varm, och de ser bra ut under tiden.

Matcha färgerna med säsongen – När man väljer sexiga underkläder, är det alltid en bra idé att matcha färgerna med årstiderna. Så, säg till exempel, om det var höst, då skulle du välja något rött, brunt, gult och grönt, för att matcha vackra blad och bladen på träden. Vintern är dock långt mer subtil och vi har krämfärg, ljus grönt, och olika nyanser av blått och lila att välja mellan. Vita underkläder till exempel, ser otroligt sexigt ut med ljusblå. Du kan till och med vara lite djärvare och mixa och matcha, så kanske välja en vit och blå bit?

Tänk på värmen – Kom ihåg att vintern är riktig kall och om du känner kylan i synnerhet, är det sista du vill att ha super-tunna underkläder som bara råkar se bra ut. Oavsett hur sexigt det ser ut, om du är iskall, kommer tanken om hur du ser ut eller hur sexig du är att vara det sista du tänker på. Så, vad kan du göra? Tja, du kan helt enkelt välja underkläder som också kommer hålla dig varm och skön. Svarta underkläder till exempel, fungerar bra eftersom det absorberar värme, så att även de svagaste av vintersolsket kommer att vara tillräckligt för att värma upp dig med en grad eller två. Du kan också välja korsetter för att täcka mer hud under dina kläder, eller vadderade behåar som kommer att göra så att din bröst ser större och piggare ut, men de kommer också att hjälpa till att hålla dem varma.

På natten, välj ett nattlinne eller pyjamas – En hel del kvinnor där ute som sover i sexiga underkläder, bär dem inte bara eftersom de ser bra ut, men det är också mycket, mycket bekväma. Problemet är att en hel del underkläder är mycket snåla med tyg, eftersom det är utformade för att visa mer hud, och ju mer hud som vi visar, desto kallare kommer vi att känna oss. Om du planerar att sova i vinterunderkläder, var inte rädd för att prova ett nattlinne, eller en pyjamas. En hel del av er kommer nog tycka att pyjamas inte är sexigt, men det finns en hel del par där ute som bara dryper av sex-appeal. Om du kan leta efter ett set med ett linne ovanpå som ingår, kommer detta verkligen att driva din sexighet till nästa nivå. Nattlinnen, teddies, och babydolls fungera också bra, eftersom de inte bara ser rykande hett ut, men de kommer också att hjälpa till att hålla dig varm och under en kall vinternatt.

Plocka upp några knähöga strumpor – Det är bara något med knähöga strumpor, eller ännu högre, i många fall, som folk inte kan få nog av. De bara ser sexiga ut, vi vet inte riktigt varför, och vi vill inte fråga oss varför. Faktum är att de gör det, och så enkelt är det. Om du är orolig för att känna kylan för mycket, varför inte slänga på dig ett par knähöga strumpor och öka din sex-appeal samtidigt som du känner dig skön och varm under tiden. För att verkligen ta sexigheten till en helt annan nivå, kan du kasta på dig en höfthållare eller strumpeband.

Titta på flera alternativ – När du köper underkläder, vill du inte bara se bra ut, men du vill också må bra. I de flesta fall kan du antingen få det ena eller det andra. Det är mycket ovanligt att du hittar ett klädesplagg som gör att du ser fantastisk ut, och samtidigt hjälper dig att känna dig bekväm. Det är därför du behöver titta efter flera olika uppsättningar underkläder, för att hjälpa till att du hitta underkläder som uppfyller alla kriterier.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!