Viktigt att veta om midjeträning

Korsetten är ett vackert plagg som burits i flera hundra år. Skillnaden mellan korsetten som används idag och korsetten som användes förr är det dock stor skillnad på. Korsetter är snygga, dom ger en fantastisk urringning, dom ger bra stöd för brösten, de bidrar till en bra hållning som hjälper nacken, plus att det visar sig att de även kan ändra och förbättra din kroppsform. Många kvinnor väljer att använda korsetterna under sina vanliga kläder så att de fungerar precis som shapewear och håller in allting så du ser smal och slät ut. Men det finns även de som är designade för att tillfälligt förändra din kroppsform. För kvinnor är vanligtvis timglas-figuren den som de flesta strävar efter, men det är tyvärr inte så lätt att uppnå den kroppsformen. Många säger säkert att den kroppsform man har helt och hållet är genetisk men, som tur är han man precis motbevisat den teorin till viss del, med uppfinningen av midjeträning. Midjetränare är ganska kontroversiella och det finns mycket falsk information om den som cirkulerar angående vad de är och hur man använder dem. För det inte ska bli några fler missförstånd ska vi nu göra klart, en gång för alla, vad midjeträning är och sedan titta lite närmare på de olika sakerna man behöver veta om midjeträning rent generellt.

Vad är du midjeträning? Innan vi går vidare, är det viktigt att kika lite närmare på exakt vad midjeträning är. Enkelt förklarat, är midjeträning en process där man har på sig en specialdesignad korsett med metallskenor flera timmar i sträck, och använder den för att forma sin figur. Midjetränaren fungerar på så vis att den trycker ihop din midja så hårt att du svettas och tappar då mycket av det vatten som finns under din hud. I och med att midjetränaren är så pass tight, formar den din kropp och hjälper dig att få din midja att se mindre och smalare ut. Den gör inte bara det, utan i och med att den sitter precis i midjan ger den dig en timglas-form som får dig att se väldigt sexig och kvinnlig ut.

Några saker att veta om midjeträning – Nu är du säkert redan väldigt sugen på att själv testa midjeträning och vi förstår dig till hundra procent. Det finns dock några saker som man generellt behöver tänka på innan man köper en miljdetränar-korsett. De är följande:

Midjetränaren bränner INTE fett – Eftersom vi är här för att ge dig riktig, sanningsenlig, information om midjeträning är det viktigt att vi ger dig all fakta. Om du letar efter en midjetränare online så kommer företag säga att de hjälper dig att gå ner i vikt. De säger alltså att vikten du kommer gå ner kommer vara i fett, vilket inte är sant. Du förstår, att bara ha på dig en korsett kommer inte hjälpa dig att bränna fett eftersom biologin inte fungerar så. Vissa kanske påstår att om de har på sig en midjetränare i flera timmar och sen väger sig så väger de mindre. Ja, de väger mindre, men det beror inte på att de har bränt en massa fett. Det beror i sånna fall på att de har förlorat vattenvikt. Enkelt förklarat så har de svettats ut vattenöverskottet som finns under huden.

Midjetränaren kommer att ge dig en fantastisk figur – Midjetränaren fungerar verkligen om du använder den på rätt sätt. Kvinnor som har rund kroppsform, det vill säga, kvinnor med äppelformad kropp. Även de, har lyckats få en smalare midja och då fått vackra kvinnliga former.

Du kan få för mycket av det goda – Precis som med allting i livet, när det kommer till midjeträning, är lagom bäst. Vissa kvinnor vet man har testat midjeträning och sett imponerande resultat och fortsatt pressa sig själva hårdare och hårdare. De hoppas på ännu tydligare resultat, men om man använder korsetten för länge så ger den dig inte bara smärta, utan den kan även skada dina inre organ och leda till allvarliga psykiska problem, så som kroppsdysfori. För att använda midjetränaren korrekt ska du se till att gå efter instruktionerna och även ta uppehåll.

Att välja rätt korsett är väldigt viktigt – Om du använder midjetränaren på ett säkert och försiktigt sätt kommer du njuta att fantastiska resultat efter ganska kort tid. Du måste dock se till att du väljer rätt typ av korsett för att midjeträningen ska kunna ge resultat. När du köper en korsett ska du alltid se till så att du köper en med metallskenor och även att du köper från ett välkänt förtag. Vogenj, till exempel, är en av de ledande leverantörerna av korsetter, nattplagg och sexiga underkläder i Europa. Denna leverantör skulle alltså kunna vara ett bra val. Vogenj använder sig av material av kvalitet och deras korsetter är av högsta standard. De är dessutom väldigt snygga och är väldigt sköna på. Om du tar midjeträning på allvar är det viktigt att du väljer att handla från Vogenj eller ett annat välkänt företag så att du kan försäkra dig om att korsetten uppfyller den funktionen den är till för.

Midjeträning är perfekt för din hållning – Om du är en person som har dålig hållning kan, att köpa en midjetränare vara ett väldigt smart beslut. I och med att den har metallskenor så blir den som en ställning för din kropp som ser till att du sitter rak i ryggen och nacken, och håller huvudet uppe. Att ha hopsjunkna axlar eller böjd rygg kan det leda till att dina nerver hamnar i kläm. Du kan få dålig hållning och även drabbas av nack- och ryggsmärtor eller en osmickrande kroppsform, om man inte är försiktig. Midjetränaren kommer se till att du sitter upprätt, står upprätt och får även bålen att jobba. Detta får dig att se längre och smalare ut, den förebygger rygg- och nacksmärtor och dålig hållning. Desto mer du använder korsetten, desto bättre kommer din hållning bli.

För bästa resultat, kombinera med en hälsosam diet och träning – Som sagt, midjetränaren bränner INTE fett då det är omöjligt. Trots det använder många kvinnor dem för att forma sina kroppar, och många av dessa kvinnor tror att de bränner fett. Om du verkligen vill se hållbara, imponerande resultat, är det väldigt viktigt att du kombinerar midjeträningen med annan träning och hälsosam mat. Inte samtidigt dock. När du tränar och äter rätt så kommer du gradvis bränna kroppsfett, som i sin tur, kombinerat med midjeträning, kommer ge imponerande resultat.

Använd inte midjetränaren medan du tränar – Midjetränaren hjälper dig med viktminskning genom att du svettas, med det betyder inte att du ska använda den när du tränar. Vissa kvinnor vet man har tränat medan de har haft på sig midjetränaren, och ärligt talat, kan det vara farligt. För det första begränsar midjetränaren din rörelseförmåga att du ändå inte kan träna på rätt sätt. Inte bara det, när man svettas när man tränar förlorar man viktiga elektrolyter som skulle kunna leda till att du blir uttorkad och kan därför hindra dig från att prestera riktigt. Ärligt talat, att försöka gå ner i vikt genom att svettas är meningslöst i alla fall, i och med att så fort du dricker ett glas vatten så får du ändå tillbaka all den vätskan i kroppen igen.

Ha inte korsetten för tight – Till sist, när det kommer till midjeträning, är det viktigt att man har med komfort i beräkningen. Man kommer alltid vilja ha korsetten så tight som möjligt för att få så snabba och tydligt resultat som möjligt. Men, när du använder midjetränaren ska du alltid tänka på och prioritera din egen komfort. Om din midjetränings-korsett bidrar till smärta eller stör din andning är den för tight, helt enkelt. Självklart när din midja krymper kan du spänna åt lite mer, men ta det steg för steg istället för allt på en gång. Kom ihåg, det kan ta veckor innan du ser några resultat överhuvudtaget, så se till att du ser lite förbättring varje gång du har den på dig. Du kan, till exempel, försöka spänna åt den lite varje vecka, eller efter varje gång du använder den och se hur du gradvis förändras. Kom ihåg är att varje gång endast spänna åt litegrann och ta det bit för bit.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!