Varför du bara måste ha G-string underkläder?

Det går lätt att beskriva varför, det är sexigt! Något så enkelt men så sexigt. Det lämnar dina höfter och en del av rumpan bar och täcker det som skall täckas. Denna typ av underkläder kallas ofta ”string”. Faktum är att många kvinnor inte tycker om att bära g-string underkläder. Troligtvis för att det till en början känns obekvämt då det lätt kan kännas att något dras åt där bak och ibland för mycket inåt. Älska det, hata det, men du kan inte ignorera denna typen av underkläder. Vi tycker att varje kvinna bör ha sitt eget par liggandes i garderoben redo att användas. Här följer några punkter på varför du ska använda dig just av g-string trosan.

Varför du behöver G-string?

Den perfekta trosan: Om det är så att du bär på en tight klänning som sitter åt längst dina lår, då kan du helt enkelt inte vara utan den här typen av trosor. Om du bär vanliga trosor med en bländande kropp och en åtstramande klänning, kommer sömmen av trosorna bilda en utskjutande kontur på baksidan. Så du kommer att visa hela världen formen på dina trosor! Inte en en bedårande tanke kanske.

Tunna tyger: Om du bär säg en kjol i tunnt tyg måste du bära string under den. Ömtåliga material som chiffong, gorgette eller egyptiskt linne kommer inte att täcka vad dina vanliga trosor täcker. Det kommer att sitta som en ful gräns runt din rumpa. Det är mycket bättre för kvinnor att bära badskor och dra upp hudfärgade strumpor om du är blyg för att visa en kal bakre del.

Jeans med låg midja: Dina traditionella underkläder har verkligen inte hållit jämna steg med den moderna utvecklingen av jeans med låg midja. De färgade remsor av trosor som visar från toppen av låg midja jeans är en beständig förlägenhet. Det är så mycket bättre att bära string och sexiga underkläder och se fantastisk ut med snäva låga midje jeans.

På stranden: Har du aldrig tänkt på att gå till stranden med åtminstone ett par string i väskan. Dessa typer av trosor är helt enkelt nödvändiga att använda ihop med dina strandkläder. Du kan vara klädd i en lös sommarklänning, men dina trosor kommer fortfarande att visa sig när du blötar ner din klänning.

Din korta klänning: Det är absolut obligatoriskt för kvinnor att bära string tillsammans med korta klänningar eller kjolar. Detta är främst av estetiska skäl. Du kommer inte att se såpass sexig ut om din klänning dras upp och du ses i slappa trosor. Med korta klänningar, är dessa trosor säkra. Det handlar mer om hur du känner dig själv. Domen är att varje kvinna måste ha underkläder och string eftersom det inte finns längre är en liten del av modet, det är en nödvändighet.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!