Valfjället Skicenter

Väder Valfjället Skicenter

Valfjället - Riktig skidåkning, mitt i gränslandet mellan Sverige och Norge
valfjallet-3
Vid detta sydligt belägna Värmlandsfjäll breder lugnet och tystnaden ut sig samtidigt som anläggningen bjuder på omväxlande skidåkning. Med södra Sveriges högsta fallhöjd bjuder Valfjället på omväxlande skidåkning för hela familjen med 5 liftar och 12 nedfarter.

valfjallet-1

I Valfjället finns dom breda stråken för finåkaren och dom lite smalare och knixigare som kräver mer av dig som åkare. Funpark med en cool Airbag för den som vill hoppa högt och landa mjukt. Passar för dig som ska göra första hoppet som för vana jibbare. Man landar alltid mjukt på denna uppblåsbara jättemadrass som vi har i samarbete med Albacamp!

Hela det generösa skidområdet ligger dessutom gemytligt inbäddat i skogen. Den längsta pisten är drygt 1800 meter lång. Föredrar du längdskidåkning kan du istället välja något av de fem olika spår som utgår från spårcentralen.
valfjallet-2
Ett livligt nöjesliv är dock inte att vänta. Valfjället är istället en pärla för dig som uppskattar gemenskap med familj och vänner. På Valfjället finns skidskola, skiduthyrning, backrestaurang och gott om grillplatser och värmestugorTrots vildmarkens lugn finns all tänkbar service nära till hands.I gränslandet finns också många andra intressanta och spännande utflyktsmål. Möjligheter till dagsturer, sightseeing och shopping i grannlandet är stora.

Valfjället Skicenter bjuder på härliga vinteraktiviteter för hela familjen!

Läs mer på Valfjället Skicenter´s hemsida