Vägens hjältar tillbaka

Den ständigt brusande och rusande Stockholmstrafiken är deras arbetsplats. Vi hänger med hjältarna från Assistancekåren, Falck, Vägassistans, Bilprovningen, SOS International och Trafik Sthlm som tillsammans ser till att den kaotiska trafiken på huvudstadens hårt trafikerade vägar flyter så smidigt och säkert det går. Ingen dag är den andra lik för våra bärgare som räcker ut sina hjälpande händer vid såväl stora trafikolyckor och snökaos som vid pyspunka och borttappade nycklar.

Ingen dag är den andra lik för våra bärgare som räcker ut sina hjälpande händer vid såväl stora trafikolyckor och snökaos som vid pyspunka och borttappade nycklar. Det är med sorg vi konstaterar att den här tredje säsongen är tittarfavoriten Doris, den lilla bärgarhunden, sista säsong.

Doris gick bort i september efter en tids sjukdom. I november hämtade Bärgar-Berra Silwing hem sin nya fyrfota kärlek, den lilla valpen Signe som redan fått en egen bärgarväst och som så småningom ska få följa med Berra på jobbet.

Säsong 3 fortsätter onsdag 17 januari 20.00  i Kanal 5

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!