Vad du ska bära till stranden i vinter

Det svenska folket älskar stranden– även surf och sand under vintern är en möjlighet för många svenskar. En möjlighet som ofta tas tillvara på. Det kan vara antingen en resa till Asien, eller något närmre, som Kanarieöarna. Om du är en av svenskarna som planerar att besöka stranden under lågsäsong, kommer du behöva justera dina strandkläder för svalare temperaturer och förändrade förhållanden. Oavsett om det är en tropisk strand eller något svalare, bör du klä dig i lager för att förbereda dig inför vintern strandaktiviteter. En strandklänning är ett utmärkt val som du kan använda som en bas för din outfit, om du tex är på en strand med lite kyligare temperaturer, ta med dig en schal eller liknande som kompletterar den tunnare strandklänningen.

Mer ljummet vid stranden
Vet du att du kommer att befinna dig på en strand som har svala temperaturer på vintern? Eftersom villkoren inte är gynnsam för simning, kan du troligtvis lämna baddräkten hemma. Du bör klä dig bekvämt när du ska strosa runt och vandra bland sanddynerna genom att bära en mjuk, långärmad tröja och långbyxor tillverkade i ett stretchigt tyg som en poly-bomull blandning. Naturliga och djärva färger funkar bra för vinternmodet på stranden, men vissa stylister menar på att vita jeans funkar lika bra. Ett par jeans med balettskor eller högklackade stövlar. Ett lager med kläder för att skydda din kropp från svala temperaturer. En vattenavvisande vindjacka eller en lättare jacka är lämplig för vissa stränder. Välj en tyngre jacka om du står inför iskalla temperaturer. Sexiga underkläder bör inte vara ett undantag när du letar efter kläder att bära på stranden när du ska iväg på en vintersemester och lämna kalla Sverige för ett tag. Hos Vogeni hittar du ett brett sortiment av olika sexiga underkläder som kommer i alla möjliga storlekar och olika stilar. Du kommer definitivt att hitta något som passar just dig.

Varmare stränder
Den varma, mjuka sanden kan kännas underbar för dina tår, men på vintern bör du ha några viktiga delar nära tillhands. Vi anser att kvinnor bör packa tätt och något som kan täcka delar av kroppen, eller en färgglad sarong för en snabb omsvepning av kroppen mot plötsliga kalla vintervindar. Män bör bära skor som täcker deras fötter när de befinner sig vid stranden under vintern. Ha en lätt jacka praktiskt tillhands för kvällspromenader. En bomullspolo och medellånga shorts är måsten för män. För att hitta en bikini online inför din resa till varmare breddgrader under vintertiden hemma i Sverige så ska du så klart kolla in Vogenis utbud av bikins. Räkna med att hitta en uppsjö av olika modeller, där chansen är stor att du hittar en favoritbikini.

Strandiga tillbehör
Avsluta din outfit med roliga, snygga tillbehör till stranden. En breddad halmhatt är alltid lämpligt för badkläder. Överdimensionerade solglasögon, en manschett eller armband som visar upp en vintersolbränna. Välj skor som gör att du kan gå bekvämt men ger dina fötter ett visst skydd. Ditt skoval kan vara allt från öppna sandaler till färgglada, gummistövlar. En lång, fladdrande halsduk eller silkeslen halsduk kan lägga till stil till en enkel beach outfit. En strandklänning kan lätt paras ihop med någon snygg accessoar som kommer få dig att skina på stranden. Badkläder och tillbehör är något du hittar i mängder hos Vogeni, så varför inte kolla in dessa kategorier med en gång och förvånas över den enastående mängd av snygga badkläder som finns tillgängligt på en och samma nätbutik.

Vinterhudvård
Liggandes platt på rygg i sanden är nog inte ett alternativ för dig, men avstå inte från solskyddet. Bär fuktighetskräm för ansikte och kropp som innehåller en rimlig solskyddsfaktor på minst 15, helst 30 eller högre. Du kan undvika nariga vinterläppar genom att hålla läpparna skyddad med ett lugnande balsam som innehåller SPF.

Strandklänning på vintern
Som de svenskar vi är så gillar vi solen, vi är riktiga soldyrkare. När vintern närmar sig och den svenska sommaren bara är ett blått minne, ser vi till utlandsresor och vart vi kan spendera en del av de kalla vintermånaderna vid varmare breddgrader. Därför är det viktigt att vi väljer ut rätt strandklänning för dessa stunder. Det finns även bikini online och många andra klädesplagg som är värda att kika in. Med rätt utstyrsel för din utlandsresa kan du vsra säker på att dra till din uppmärksamhet på stranden och skina som en gudinna. Hos oss hittar du även sexiga underkläder som direkt kan vara en kombination av dina kläder på stranden och kan enkelt kombineras med underkläder. I och med att Vogeni erbjuder ett så brett utbud kan du enkelt handla allt inför vintersemestern under ”ett och samma tak” utan att behöva oroa dig. När de kalla dagarna i säg Februari är framme kan du lugnt och stilla plocka fram din nyinköpta strandklänning och se fram emot en eller flera soliga veckor på en härlig resort, långt borta från vinterrusket.

Handla badkläder i tid
Vi har alla varit där, hetspackning inför resan och en totalt oklar bild om vad som ska packas ner i resväskan. Många gånger är det just badkläderna som det är oklart om. De flesta utav oss brukar inte köpa nya badkläder varje säsong eller år och det blir lätt så att samma badkläder används varje år. Tills den dagen då du står och ska packa ner dina kläder inför resan och kommer på att det kanske hade varit bra att surfat in på en webbutik några dagar eller veckor tidigare och letat efter något nytt, uppdaterat som följer modet. Gör dig själv en tjänst nästa gång och var lite proaktiv och handla dina badkläder i tid för att slippa stressen och framförallt förvåningen av att du inte köpt ny baddräkt på 5 år och ska behöva dras med samma på ytterligare en resa, vem vet, denna baddräkt kanske kommer färga resan mer än vad man tror, och det är det sista man vill. Självklart siktar vi alla på ett gott humör innan vi åker iväg, och varför inte ha så goda förutsättningar som möjligt för detta, genom att köpa dina badkläder i tid.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!