Väck lusten i sommar med erotiska noveller för två

Sex är inte bara bra för hälsan, det uppges också vara viktigt för många svenskar. För att uppmana till lust och sex i sommar lanserar Kronans Apotek Lustnoveller, intima och kittlande ljudnoveller att njuta av tillsammans med din partner. För att komma extra nära varandra lyssnar ni på parallella historier i varsin hörlur.

Att ha ett bra sexliv värderas högt av många svenskar men bara 44% uppger att de är helt nöjda. RFSUs undersökning Kådiskollen visar också att nöjdheten kring sexlivet minskat sedan den första undersökningen gjordes 2010. Dessutom är svenskarna minst nöjda i hela Norden och de flesta upplever att man ligger för sällan. Tidigare i juni lanserade Kronans Apotek Lustgeneratorn, en kostnadsfri digital tjänst som utmanar dig och din partner till intimitet genom växelvisa uppdrag i Facebook Messenger. Nu släpps Kronans Lustnoveller, tre erotiska noveller att njuta av tillsammans.

– Det är tråkigt att svenskarna inte känner sig nöjda med sitt sexliv, framförallt nu när semestern närmar sig och vi har extra tid att ägna åt njutning. Vi vill minska tröskeln till sex och intimitet och göra det lättare att dela med sin partner. Med våra Lustnoveller kommer ni dessutom fysiskt nära varandra genom att dela hörlurar, säger Anna Skarph, apotekare och chef för affärsutveckling på Kronans Apotek.

Ny teknik

Novellerna är skrivna och inspelade från två perspektiv som spelas upp i varsin hörlur för att du ska kunna dela upplevelsen med din partner. Lyssna därför med in-ear hörlurar, så att inte din version av historien stör din partners eller vice versa. Vill man går det givetvis att lyssna med bara en hörlur.

– Fördelen med både Lustgeneratorn och Lustnovellerna är att de gör mobilen, som redan är en stor del av våra liv, till ett verktyg för intimitet. Båda är lättillgängliga digitala verktyg för att komma nära sin partner och skapa lust till sex. Vi behöver det, säger Anna Skarph.

Om Lustnovellerna

Lustnovellerna består av tre kittlande noveller om intima möten mellan människor framtagna av tre olika författare. Den första novellen handlar om Tess och Gertrud, den andra om ett oväntat möte mellan Max mamma och Isabelles pappa och den tredje om Abel och Belek.

Tess & Gertrud
En eggande förförelse i bibliotekets gömda hörn.
Av: Ariel Held

Max mamma & Isabelles Pappa
Ibland leder föräldramötet till oväntade konsekvenser.
Av: Anastasia Larsson

Abel & Belek
Ett romantiskt möte vid havet.
Av: Inti Chavez Perez

Kronans Lustnoveller släpps den 29 juni och kommer vara tillgängliga hela sommaren. De är kostnadsfria och du hittar dem på RadioPlay och på https://www.kronansapotek.se/lustgeneratorn/#lustnoveller

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!