Ullared tillbaka

Foto: Maria Östlin/Kanal 5

I vår är ett av Kanal 5:s genom tiderna mest populära program tillbaka med en ny säsong – Ullared. I den nionde säsongen får vi åter följa glada shoppingentusiaster som styr kundvagnen mot de stora fynden. Vi möter de rutinerade proffsen som vet precis vad de vill ha och navigerar hemvant mellan varuhusets hyllor.

Vi träffar de väl planerande storshopparna som förberett resa och inköpslista i månader, de nyfrälsta entusiasterna som aningen förvirrat och planlöst upptäcker varuhuset för första gången samt stammisarna som lugnt njuter av en fika i sportbaren och gläds åt såväl gamla klassiker som varuhusets nya sortiment. Dessutom får vi givetvis träffa eldsjälarna som får det hela att snurra. Bland dem finns trotjänarna Morgan och Ola-Conny som ser fram emot nya äventyr samt koncern-VDn Jan som delar med sig av varuhusets nya storslagna planer och spännande projekt.

Säsong 9 startar tisdag 16 januari 20.00  i Kanal 5

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!