Tufft bortamöte väntar Östersund

Östersund stormar fram i Europa League och vid poäng borta mot Athletic Bilbao imorgon kväll är avancemang till slutspelet nära. Sändningen med Karin Frick, Simon Bank och Hasse Backe startar 20.00 på Kanal 9.

Med tre matcher spelade i Europa League har Östersund skapat sig ett gyllene läge att ta sig vidare till slutspelet i vår. Nu väntar den kanske tuffaste matchen i gruppen då Athletic Bilbao tar emot på Estadio San Mamés.

Hemmamötet för ett par veckor sedan slutade 2-2 efter en sen kvittering av spanjorerna i en match där Östersunds dominerade stort. Jämtarna leder gruppen före Zorja Luhansk och tar man poäng mot baskerna igen ser det som sagt ljust ut för avancemang.

Sändningen startar 20.00 i Kanal 9 och leds på plats i Spanien av programledare Karin Frick samt experterna Simon Bank och Hasse Backe medan Tommy Åström, Henok Goitom och Johan Arneng finns i studion i Stockholm för att summera hela omgången.

Matchen kommenteras av Niklas Jarelind och Hasse Backe medan Ramin Nouri är reporter i Bilbao. Samtliga matcher från omgången visas på Eurosport Player.