Tredje gången gillt för Mariette enligt oddsen

Direkt efter att SVT hade presenterat alla artister i Melodifestivalen 2018 så var spelet i full gång. Och nu pekar oddsen från Unibet på att det blir Mariette, Benjamin Ingrosso och Liamoo som gör upp om biljetten till Lissabon där Eurovision Song Contest går av stapeln nästa år. 

Det blir tredje gången som Mariette Hansson deltar i Melodifestivalen. Hon slog igenom 2015 med ”Don’t Stop Believing” som slutade trea. Förra året blev det en fjärdeplats för Mariette och låten ”A Million Years”. Nu siktar hon på vinst och kommer att framföra ett bidrag som är komponerat av den välkände låtskrivaren Jörgen Elofsson, som tidigare skrivit låtar åt bland andra Jennifer Lopez, Celine Dion och Britney Spears.

Benjamin Ingrosso och Liamoo, kanske mer känd som förra årets Idol-vinnare Liam, ligger också högt upp i oddslistan.

Melodifestivalen 2018 bjuder även på rutinerade artister som Jessica Andersson och Kicki Danielsson som är med i tävlingen för tionde gången. Bland debutanterna märks Jonas Gardell, Edward Bloom och Robert Gustafssons dansband Rolandz.

– Startfältet i Melodifestivalen 2018 är minst sagt en blandad kompott och vi kan nog förvänta oss en och annan skräll, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Den 3 februari går startskottet för Melodifestivalen 2018 i Karlstad med David Lindgren som programledare.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!