Tre Kronor tar hem hockey-VM

Till helgen drar hockey-VM igång i Danmark och enligt Unibets ambassadör Douglas Murray kommer Tre Kronor att försvara VM-bucklan. Ett spel på att Sverige förblir regerande världsmästare spelas till 4.65 gånger pengarna.

Årets svenska VM-trupp är full av NHL-spelare och de senaste tillskotten är bland andra Rikard Rakell och Hampus Lindholm från Anaheim Ducks. Kanada är som brukligt storfavorit och ett spel på att lönnlöven tar hem VM-bucklan står i oddset 2.35.

Av de 16 lag som gör upp om titeln så är VM-debutanten Sydkorea turneringens riktiga högoddsare. Sydkorea lyckades kvala sig till hockey-VM med minst möjliga marginal och blir därmed Asiens första VM-lag sen 2004. Ett spel på att Sydkorea tar hem titeln ger 1501 gånger pengarna.

– Det kommer att bli ett spännande mästerskap i år igen. Även om Kanada är spelarnas favorit så tror jag Sverige vinner. Om inte annat hoppas jag det. I övrigt ska det bli riktigt kul att se vad Sydkorea kan åstadkomma, jag kommer definitivt hålla en tumme för att de plockar någon poäng i gruppspelet. Helst i premiären mot Finland, säger Douglas Murray, ambassadör på Unibet.

Sveriges första match spelas den 4:e maj i Köpenhamn mot Vitryssland. Ett spel på att Tre Kronor vinner första matchen står i oddset 1.18 gånger pengarna.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!