Tidemand öppnar för nya möjligheter

Efter sju år tillsammans har Pontus Tidemand och EVEN Management beslutat sig för att gå skilda vägar. Samarbetet har varit framgångsrikt med flertalet titlar och fokuserat teamwork, men nu är tiden kommen för Pontus att utforska nya möjligheter på sin väg mot målet att landa ett WRC-säte.
– Jag har varit förare hos EVEN Management sen 2012 och med hårt jobb och passion för sporten har vi tillsammans nått många mål och milstolpar, såsom guldet i junior-VM 2013, vi blev mästare i Asia-Pacific Rally Championship 2015 och tog mästartiteln i WRC 2 2017. Det har varit en fantastisk resa, men nu är det tid för mig att ta mig an nya spännande möjligheter, utan EVEN Management. Att en dag bli världsmästare är mitt stora mål och jag kan inte missa någon chans som kan ta mig närmare det målet, säger Pontus.

Medan Pontus går vidare mot nya utmaningar i karriären, stannar hans kartläsare sen tre år tillbaka, Jonas Andersson, hos EVEN Management.
– Jag vill verkligen tacka EVEN-teamet för att de gjort för mig de senaste åren och även rikta ett enormt tack till Jonas, en av världens bästa kartläsare, som jag haft turen att ha bredvid mig sen 2016. Jag ser otroligt mycket fram emot säsongen 2019 och så snart som möjligt delar jag med mig av mina planer till er alla, säger Pontus.

Erik Veiby, som varit Pontus manager sedan starten med managementet, är även han väldigt nöjd med partnerskapet, men håller med om att det är dags för Pontus att utforska nya möjligheter.
– Det har varit en sann glädje att få jobba med en sådan hårt jobbande och professionell förare i så många år! Men samtidigt känner vi att vi har åstadkommit vad vi kan tillsammans och det är tid för Pontus att gå sin egen väg. Vi önskar honom all lycka i sitt nästa kapitel och vi är helt säkra på att vi ser honom på toppen av prispallen inom den närmsta framtiden, säger Veiby.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!