Thrillern ”Den andra kvinnan” av spionromanernas mästare Daniel Silva!

Daniel Silva är flerfaldigt prisbelönt och anses vara en av thrillergenrens allra främsta författare. Hans böcker har översatts till fler än 30 språk, publicerats i 30 länder och legat 1:a på New York Times bestsellerlista. Nu ger HarperCollins ut hans nya kritikerrosade spionthriller om den israeliske underrättelseagenten Gabriel Allon.

Den andra kvinnan är en tät och nervkittlande thriller om kärlek och förräderi som förflyttar läsaren rakt in i spionernas universum: En enda kvinna känner till Kremls bäst bevarade hemlighet. För länge sedan lyckades KGB få in en spion i hjärtat av västvärlden. Nu står spionen närmare maktens centrum än någonsin – och den enda som kan avslöja konspirationen är Gabriel Allon …

Om boken

I en avlägsen bergsby i Andalusien börjar en fransk kvinna skriva ner sina minnen – om en man hon en gång älskade och ett barn som togs ifrån henne för att skydda sanningen. Hon är en av få som känner till Kremls bäst bevarade hemlighet – namnet på den mest betydelsefulla dubbelagent KGB någonsin lyckats få in i väst, en spion som nu står på maktens tröskel. Bara en person kan avslöja konspirationen, Gabriel Allon, legendarisk konstkonservator, lönnmördare och chef för den israeliska underrättelsetjänsten. Hans jakt på förrädaren för honom från Israel till Österrike och USA och tillbaka till en av kalla krigets största spionhärvor. Klockan tickar och hela världsordningen står på spel, i ett hemligt krig mellan öst och väst.

Med sin nya bok bevisar den amerikanska bästsäljande författaren och tidigare krigskorrespondenten Daniel Silva återigen att han är spiongenrens mästare.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!