Taco Bar öppnar i Karlstad

Krögarparet Magnus Warnqvist och Sandra Warnqvist kom i kontakt med konceptet Taco Bar för fyra år sedan hemma hos en av grundarna till kedjan. Då såddes ett frö. När Sandra och Magnus sedan sålde deras förra restaurang dök Taco Bar upp i deras tankar.

– Taco Bars koncept är stabilt, genomtänkt och utvecklas ständigt, säger Magnus.

Karlstad är en medveten stad med ett tätt utbud av restauranger. Taco Bars etablering har fått många positiva reaktioner från Karlstadborna:

– Vi har fått mycket bra respons på både sociala medier och från folk på stan. Det finns definitivt ett sug och ett behov av Taco Bar i Karlstad, fortsätter Magnus.

Gallerian 15-huset ligger på Drottninggatan 15 i centrala Karlstad och öppningen är planerad till den 25 april 2019. Malin Rilde, centrumansvarig på 15-huset säger:

– Vi är otroligt stolta och glada över att få Taco Bar till oss. Taco Bar stärker 15-huset som destination och är ett superbra komplement till våra befintliga hyresgäster.

Taco Bar Karlstad kommer att erbjuda ett brett utbud av maträtter från texmex-världen tillsammans med Taco Bars gröna meny med över 250 vegetariska kombinationer. På menyn hittar du även Taco Bars klassiker så som Soft Tacos, Quesadillas och Nacho de Luxe.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!