Sveriges sexigaste kommun 2015

sexigaste
En ny undersökning som baseras på data från de senaste 50.000 beställningarna från webbshoppen Sinful.se, avslöjar var i vårt avlånga land som det köps flest sexleksaker.

Genom att jämföra omsättningen för varje kommun med antalet invånare i området har Sinful.se lyckats kartlägga svenskarnas lite fräckare inköpsvaror under 2015.

Sexkompassen pekar mot norr

Resultatet visar att Gällivare inte bara har midnattssol och vackra vyer. Den lappländska kommunen toppar nämligen listan över Sveriges “sexigaste” kommuner år 2015.

“Vi upplever överlag en stigande efterfrågan på sexleksaker i hela Sverige. Det är speciellt kommunerna i de norra delarna av Sverige som klarar sig bra i vår undersökning, vilket indikerar på att man inte är rädd för att experimentera och prova nya saker i dubbelsängarna uppe i norr.” säger Mathilde Mackowski, som är en av grundarna av Sinful.se

Sexkartan 2015

Sexkartan fungerar som en interaktiv “heat map”. På kartan har varje kommun en viss färg, vilken beror på hur många sexleksaker dess invånare köper i förhållande till genomsnittet i landet. Ju mörkare röd färg en kommun har, desto mer sexleksaker köper kommunens invånare.

Du kan se hur din kommun ligger till genom att ta en titt på kartan på www.sinful.se/sexkarta

Den kommun som har den mörkaste nyansen av röd är Gällivare. Där köper invånarna enligt undersökningen 2,14 gånger så många sexleksaker än genomsnittet i landet. Till följd av detta intar Gällivare förstaplatsen, följt av Karlstad och Umeå.

Enligt undersökningens resultat är Höganäs den kommun som är minst sexig. Där landade poängen endast på 0,37, vilket betyder att man endast köper en tredjedel jämfört med landets genomsnitt.

Med anonymitet i fokus

Sinful.se garanterar att all data som använts i undersökningen har behandlats 100 % anonymt. Det betyder att du inte har möjlighet att se om det är just dina grannar som är de “sexigaste” i Sverige.

Placering
1. Gällivare
2. Karlstad
3. Umeå
4. Aneby
5. Lund
290. Höganäs

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!