Stjärnskottet Shirin släpper debutalbum

2018 är Shirins år! Det blev en rivstart i förra årets Melodifestivalfinal där hon gjorde en bejublad tolkning av Frans vinnarlåt ”If I Were Sorry” tillsammans med Damn! (kanske mest kända som Timbuktus högenergiska kompband). Under våren har Shirin släppt 4 singlar och idag släpper hon äntligen debutalbumet ”Almost Lover” – som hon tar med sig ut på turné runt om i Sverige.

Den 22-åriga sångerskan och låtskrivaren singeldebuterade förra året med ”Back To The Basics” och har under våren 2018 hunnit med hela 4 singelreleaser. Idag släpper hon den efterlängtade skivan ”Almost Lover” – och nu står det alltså klart att hon tar med sig det helt nya materialet ut på vägarna i sommar.

– Det ska bli sjukt kul att få spela skivan live och visa upp helheten i vad jag vill säga, och vad jag varit med om. Jag har skrivit på den här skivan i snart 4 år och att kunna sätta allting i ett sammanhang känns jätteskönt. Hoppas verkligen vi ses i sommar, hälsar Shirin.

Shirin har egyptiskt påbrå men föddes i Berlin och växte upp i Gol, Norge för att slutligen landa i Malmö/Rosengård, Sverige 2001. Hennes föräldrar är från Libanon och Tyskland och är båda läkare.

Hon har inte bara påbrå från all världens hörn, hon har även en röst som blivit hyllad av artisten SIA på Twitter med orden ”INCREDIBLE SINGING YOU!!”.

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!