Sista delen i feelgoodtrilogin om Betty är äntligen här!

Marie-Louise Marc är ny stjärna på den svenska bokhimlen! De två första delarna i serien om Betty Svan har sålt i över 30 000 exemplar och väckt stor uppskattning hos både läsare och kritiker. Expressen Söndag har kallat Marcs stil för ”rapp, rolig och utan en död minut”, och den avslutande delen är minst lika varm och fnissig må bra-läsning som de tidigare böckerna! Bettys resa finns i butik och som ljudbok från och med idag!

Marie-Louise Marc skriver feelgoodromaner om mogna kvinnor – böcker sprängfyllda av kärlek, humor och igenkänning. Marc bor i Stockholm och har en bakgrund som journalist. Hon har arbetat på tidningar som Elle och VeckoRevyn och bodde i början av 90-talet i Hollywood, där hon intervjuade storstjärnor som Sharon Stone, Arnold Schwarzenegger och Tom Cruise. Hon har en faiblesse för lyckliga slut och bubbel, samt en evig tro på kärleken!

RÖSTER OM Bettys värld & Bettys val:

”Njutbar läsning.” – AMELIA

”Det är trivsamma må-bra-romaner med kloka funderingar om en vanlig kvinnas vardagliga men ändå intressanta liv.” – HEMMETS JOURNAL

”Lättsamt, underhållande och bitvis riktigt roligt.” – TARA

”Rapp och rolig feelgood i den bästa av världar – tidningsvärlden.” – FEMINA

OM BOKEN:

Betty Svan är tillbaka i den avslutande delen i trilogin!

Stockholm går mot vårens ljus, och Betty Svan ska äntligen sälja in sina drömmars tidning till förlaget: Love, Betty, ett månadsmagasin med fullt fokus på kärleken! Men vd:n säger blankt nej, och Bettys karriärdrömmar jämnas med marken. Samtidigt gifter sig bästisen Kristin, men när maken Erik inte kan följa med på bröllopsresan finns det plötsligt en biljett över till Maldiverna.

Under solens heta strålar briserar nyheten om att Bettys tidigare chef Renée ska starta en tidning – med fullt fokus på kärlek! Betty fylls av revanschlust, och tillbaka i Stockholm gör hon upp en plan för hur hon ska komma vidare med sitt drömprojekt, samtidigt som hon försöker balansera privatlivet med kärleken till Henrik och de dubbla känslorna inför Ragnar, pappan som klev in i hennes liv alldeles försent. Och Ragnar verkar i sin tur ha planer för Betty. Planer som kommer att överraska henne rejält …

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!