Sexiga Underkläder – Guiden du väntat på

Är du ute efter att krydda upp ditt liv och vrida upp pulsen på din älskade? Om svaret är ja, då behöver vi inte berätta för dig precis hur viktigt det kan vara med just sexiga underkläder. Vi kvinnor älskar ingenting mer än att känna oss självsäkra och sexiga, vilket är anledningen till att underkläder är en underbar produkt att köpa. Jag äger ungefär 20 st olika sexiga underkläder och har ägt långt mer än så genom åren än vad jag ens kan minnas. En sak som jag har kommit fram till är att olika sexiga underkläder kommer med olika fördelar. Vissa underkläder har erbjudit mig tröst när jag sover, medan andra har gjort mig till en sexgudinna som gjort min man galen alla gånger jag burit dem. Men vilken typ är rätt för dig? Ja, det är bara du själv som kan svara på den frågan. Det viktigaste med sexiga underkläder är att du känner dig bekväm, sexig och glad, samtidigt som du bär dem. Om du inte gör det, då har du hittat fel underkläder. För oss kvinnor är det att hitta de perfekta sexiga underkläderna jämförbart med att hitta din dröm bröllopsklänning, om än i mycket mindre skala. Du kommer att underkläder du vill ha, du kommer att se dem du hatar, men då, plötsligt, från ingenstans, ser du dina drömunderkläder. Här pratar vi underkläder som ser såpass bra ut att du hade kunnat göra vad som helst för att bära dem. Att hitta dessa underkläder är dock en annan fråga, och anledningen till varför jag är här. Jag är här för att göra ditt liv enklare och för att lära dig allt om sexiga underkläder, så låt oss ta en titt.

Hur man bär underkläder

I detta första avsnitt kommer vi att började med att titta på vad du kan göra för att bära sexiga underkläder på rätt sätt. Tro det eller ej, men det finns inga underkläder som sitter exakt lika, vilket innebär att hitta dina drömunderkläder kan bli tufft. För att hitta den perfekta uppsättningen, måste du först förstå hur man bär dem perfekt. Här är några tips på vad du kan göra för att bära sexiga underkläder på rätt sätt.

Köp alltid för dig – Okej, när vi bär sexiga underkläder, gör vi det ofta för att vi vill se sexiga ut. Vi vill inte se sexiga ut enbart för oss själva, jo, ibland vill vi det, men den viktigaste anledningen till att vi vill se sexiga ut är så att vi kan imponera på en partner eller potentiell partner. Trots detta, när du köper underkläder, är den första personen du bör tänka på alltid vara dig själv. När du köper underkläder, tänk inte ”Åh, jag undrar om min sambo kommer att gilla det här” nej, vad du bör göra är att fråga dig själv om du gillar underkläderna. Om du älskar rött, men din partner inte gör det, då är det synd för honom, och han får helt enkelt komma över det. Dessutom, om du letar efter snygga underkläder, med alla dina kurvor inkluderat, kommer han inte bry sig det blekaste om vilken färg du råkar vara klädd i.

Försök att vara funktionell då och då – Underkläder är inte den mest praktiska av skapelser, det finns ingen väg runt det. Sexig som fan – ja. Praktiskt – nej. Jag ska vara den första att erkänna att, i hettans ögonblick, köpte jag underkläder som lämnade lite åt fantasin och var ungefär lika praktiska som en tekanna. Det såg löjligt sexigt ut, men det var inte särskilt bekvämt eller praktiskt. På grund av detta, lärde jag mig att vissa underkläder där ute faktiskt är väldigt praktiska och som fortfarande ser sexiga ut, och ja, vilken skillnad det gjorde. Nu är det dock så att vi tjejer lider för skönhets skull. Vi bär på höga klackar och får våra bikinilinjer vaxade, men ibland kan du ser bra ut och, egentligen känna dig bekväm i processen. När du köper underkläder, se till att de är funktionella i att det tillåter dig att röra dig fritt, och det gör att du kan andas. Om du inte kan röra dig ordentligt eller andas ordentligt, kommer det vara svårt att få till heta stunder med din partner.

Visa upp vad du har – Om du har en fantastisk byst, en välväxt kropp, eller en fantastisk figur, kan du vara säker på att det är nästan säkert den perfekta bit av underkläder som finns där ute för dig. Vi har alla delar av våra kroppar som vi älskar, och delar av våra kroppar som vi inte älskar lika mycket. Naturligtvis vill vi visa upp våra tillgångar och visa upp våra kroppar när vi bär sexiga underkläder, och hitta de perfekta underkläderna för oss. Säg till exempel att du har ett par fina bröst, med en fantastisk klyvning som du är stolt över, det sista du vill göra är att hitta underkläder som krossar dina bröst och döljer din klyvning. Nej, du vill ha underkläder som kommer att lyfta dina bröst och ge dig en fantastisk urringning. Om du har en grym rumpa, kommer string att fungera särskilt väl, kanske till och med strumpor och/eller hängslen.

Fokusera på ditt hår och smink – Du behöver uppenbarligen inte göra detta varje gång du bär dina underkläder, men vid speciella tillfällen, eller kanske när du bara känner för att göra det, så glid ner i dina underkläder och fixa ditt hår och smink och klä upp dig på riktigt. Det har varit massor av gånger när jag och min man planerade en romantisk natt, och jag bestämde mig för att gå all in och verkligen få mig att se fantastisk ut, och oj vad han älskade det. Det har också funnits tillfällen när han varit bortrest, eller med hans kompisar, och jag bestämde mig för att helt enkelt få klä upp mig, för att muntra upp mig och få mig att må bra. För att verkligen få ut det mesta av din underkläder, ta dig tid att styla ditt hår och gör din makeup och du kommer att se fantastisk ut.

Varför bära sexiga underkläder?

Nu när jag förhoppningsvis gjort det lättare för dig att bära sexiga underkläder, ska jag nu dela med mig av några av de viktigaste fördelarna som jag har hittat för att bära sexiga underkläder.

Det räddar relationer – Lita på mig när jag säger att sexiga underkläder kan, och kommer, rädda relationer. Hur vet jag det? Enkelt – det räddade min. Efter år av att vara gift, naturligtvis blev saker och ting inaktuella i sovrummet, men efter ett tag började vi ogillar varandra och ville knappt vara intima. En natt, när jag dela mina bekymmer med en vän, berättade hon för mig hur hon brukade klä upp sig för sin man i sovrummet, och hur deras sexliv nu var bättre än någonsin. Jag sänkte ett par glas vin, surfade in på Vogeni.se, och beställde ett par sexiga underkläder. Ett par dagar senare hade dem kommit och den natten hade vi fantastiskt sex, och igen nästa morgon. Efter att vi båda kände mig mycket mer bekväma och avslappnade, och vi kände båda oss närmre varann. Jag såg sexig ut och jag kände mig sexig, vilket gjorde mig övertygad om, vilket gjorde saker och ting ännu kryddigare i sovrummet.

Det är bra för ditt självförtroende – Jag är nu i fyrtioårsåldern och är definitivt inte samma duvunge jag var för 10 år sedan. När jag blev äldre tyckte jag mig känna mer och mer självmedveten om mitt utseende, speciellt min kropp. Vad jag har hittat med rätt bit underkläder är dock att det kan berömma någon kropp om du väljer det på rätt sätt, och det verkligen gör att du ser bra ut. Ju bättre du ser ut, ju bättre mår du, och ju bättre du mår desto mer säker blir du. En självsäker kvinna är en sak av skönhet och är något att vara rädd eftersom det är omöjligt att stoppa en kvinna som har återkrävts sin förlorade förtroende.

Det förbättrar din figur – Du kanske kan lista det här under förtroende-ökande fördelar, men vi kommer att tala kort om hur underkläder kan förbättra din figur iaf. Du förstår, underkläder är utformade för att förbättra olika former och figurer. Det finns underkläder där ute som ser fantastisk ut på päronformad kvinnor, underkläder som är bra för kvinnor med stora bröst, underkläder som är bra för kvinnor med små bröst, listan är oändlig. När du hittar dina dröm underkläder, kommer du att undra varför du inte börja leta tidigare.

Det finns så mycket variation – Slutligen, den sista nytta jag kommer att titta på idag, är det faktum att det finns så mycket olika ut för kvinnor som funderar på att köpa lite nya underkläder. Om du försöker att se elegant, men ändå sexig och sofistikerad, då är det underkläder för dig, men på samma gång, det är underkläder ut det som är sexig och slampiga, för när du verkligen känner för att komma stygg i sovrummet.

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!