Se Sexigare Ut Än Någonsin i Sommar med Denna Ultimata Baddräkt köpguide

Efter vad som förmodligen känns som den längsta vintern i historien, är våren äntligen här. Solen börjar lysa, dagarna blir längre, blommorna blommar, fåglarna sjunger, och allt i världen känns bra, återigen. Borta är den trista dagarna, det kalla vädret och långa nätterna, och många av oss kan inte vänta till sommaren för att klä upp oss som vi vill. Med det varma vädret kommer möjligheten att ta sig ner på stranden, rocka vid poolpartyt, och bara i allmänhet ha en fantastisk tid samtidigt som du bär på väldigt lite kläder. Det är där det lönar sig att hitta en sexig, bekväm och snygg baddräkt. Att hitta rätt badkläder för en kvinna kan kännas som en omöjlig uppgift. Du förstår, vi kvinnor kommer i alla former och storlekar, vilket är anledningen till att hitta sexiga badkläder kan vara så utmanande. Problemet är att bara en viss typ av badkläder kan se bra ut på ett äppelformad kvinna, det betyder inte att det sedan kommer att se lika bra ut på en päron-formad kvinna. Att hitta rätt badkläder utifrån din kroppsform är därför viktigare än någonsin. För att göra din sökning efter din drömbaddräkt lite lättare, är här en titt på den ultimata baddräkt köpguiden.

Komfort är allt – När man köper en ny baddräkt, är en av de vanligaste misstagen kvinnor gör är att fokusera på stil över komfort. Visst, till att börja med tanken på att bära en sexig och elegant utseende baddräkt kommer att vara mycket tilltalande, och när den glider på, och du ser hur bra den sitter, kommer du att känna dig fantastisk. När dagen väl går, och när du börjar märka hur banden gräver ner sig i din hud, och hur dina bröst känns som om de skulle falla ut när som helst, kommer utseendet plötsligt att spela mindre roll. Nu, när du är i smärta, känner dig öm, och allmännt obehaglig, kommer du att fråga dig själv varför du inte valde bekväma och stödjande alternativet och du kommer känna för att gå hem och byta om till något bekvämare. När du shoppar efter en baddräkt, medan det är naturligtvis viktigt att tänka på hur den ser ut, bör du aldrig välja stil över komfort, då du bara kommer att ångra det.

Välj alltid bygel för större byst – Om du anser dig att vara bystig, när du väljer badkläder kommer du att behöva se till att dina bröst alltid har mycket bra stöd. Det sista du vill är att dina bröst ska känna sig hängiga och inte ha något stöd, plus att du inte vill oroa dig för att de plötsligt ploppar ut. Om du har större bröst så ska du alltid välja badkläder med kupor med bygel för extra stöd och komfort. Du bör också leta efter tjockare remmar för extra stöd, så återigen, vill du inte oroa dig för en tunn bit snöre att knäppa av och kommer ogjort, vilket resulterar i att du ger hela stranden mer av en inblick än vad du bargained för.

Räkna ut saker – Som tidigare nämnts, olika kvinnor har olika kroppsformer som innebär att inte alla baddräkter och bitar av badkläder passar lika. När du köper badkläder måste du överväga vilken typ av kroppsform du har. Du kommer naturligtvis bara av egen erfarenhet veta detta, och genom att titta i en spegel. När du är säker på att du vet om din kroppsform, kan du sedan komma igång och leta efter badkläder som kommer att smickra din egna specifika form. För mindre byst, gör horisontella ränder och vadderade behåar underverk, det gör även volanger. Triangel bikini toppar fungerar också fantastiskt bra i dessa fall. Om du är päronformad och är orolig för dina höfter, kan du välja lägre sittande bikini underdel, eller bottnen med ringar på sidan. Du bör också undvika hud-tight beslag att gräva i huden eftersom detta kommer att göra att du ser större ut än du egentligen är.

Dölja dina brister – När du vet vilken form du är, kan du sedan leta efter badkläder som tillåter dig att dölja dina brister och visa upp dina tillgångar. Om du har en mindre byst, välj vadderade bikinis och baddräkt med vadderade kupor. Om du är orolig för din mellersta delen och vill dölja din mage, fungerar hög midja bikini bottnar otroligt bra. De kommer inte bara gör att du kan dölja din mellersta delen, de hjälper också till att jämna ut magen som material fungerar nästan som shapewear.

Prova innan du köper – Om det alls är möjligt, innan du åtar dig att köpa dina sommar badkläder för 2018, bör du ta dig tid till att prova innan du köper. Genom att prova på badkläde, kan du få en känsla för saker, bokstavligen. Att testa badkläder på kommer låta dig se exakt hur det ser ut när du bär den, men även hjälpa dig att få en känsla för hur bekväm och stödjande det är. Om materialet gräver sig i din hud, kliar, eller helt enkelt inte stödjer tillräckligt, kommer du att kunna känna detta ganska så direkt, så du kommer att kunna bestämma om det är rätt passform, stil och komfort för dig. När vi säger ” prova innan du köper, menar vi inte att du bara ska prova på, titta i spegeln för 5 sekunder och ta av dig det. I stället, bär det under en tid, flytta på dig, och se om baddräkten känns bekväm eller om det begränsar din rörlighet eller något liknande.

Tvinga dig själv ur din komfortzon – Detta kan låta ganska extremt för vissa av er, och det kan få dig att bbli nervös, men lyssna bara så ska du se att du snart är okej. När du shoppar efter badkläder, eller något annat för den delen, är det viktigt att tvinga dig ur din ”comfort zone” då och då. Vissa människor, till exempel, väljer alltid svart. Detta kan bero på att svart har en bantningseffekt, kan det vara för att de gillar svart, eller det kan vara lite av båda. På grund av detta, anser de inte att det finns andra färger, vilket är en skam. När du shoppar efter badkläder, försök att tänka utanför lådan och tvinga dig ur din ”comfort zone”. Om du väljer en vanlig one-piece i svart, varför inte överväga en persika tankini i stället? Om du normalt väljer röda, varför inte prova en grön eller någon annan färg för den delen? I grund och botten, vad vi försöker säga här är att man aldrig ska vara rädd för att prova nya saker. Vem vet, kanske just du hittar den perfekta nya baddräkten till sommaren utan att ens ha tänkt på det.

Se till att du har koll på rumpan – När du testar olika badkläder, är det viktigt att du kontrollerar både din framsida och baksida. Detta är givetvis lättare sagt än gjort, men om det är en anständig bakåtvänd spegeln i provhytten, då kan du definitivt kolla in dig själv. Om inte, så försöka knäppa en bild där hemma. Anledningen till varför det är så viktigt att se hur du ser ut bakifrån, är att se hur din rumpa ser ut. Det sista du vill är att ha en hängig bikini underdel, eller att bikinin kryper upp och kommer in på ställen den inte borde. Det är därför du måste se hur du ser ut bakifrån, då badkläder är lika viktigt bakifrån som framifrån.

Välj alltid en pålitlig leverantör – Slutligen, det sista tips som vi ska titta på idag är att se till att alltid välja en pålitlig leverantör. Det finns otaliga försäljare av badkläder där ute, och i ärlighetens namn, en hel del av dem är rena rama bedragarna. De använder sämre material och billig arbetskraft, och har dålig design och det visar sig inte förens man har produkten i sina händer. Å andra sidan så finns det också massor av seriösa och pålitliga företag som erbjuder fantastiska produkter till överkomliga priser. Innan du köper badkläder, läs recensioner och försök ta reda på vem du köper från. Välj inte det billigaste alternativ som du kan hitta, annars kommer du nästan säkert bli besviken.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!