Säsongsstart för Vägens hjältar

Foto: Kanal 5

Trafiken rusar fram på Sveriges vägar. I stressen och trängseln är olyckor, köer och uttryckningar en del av vardagen. För att få kaoset att flyta så smidigt det bara går finns vägassistansen, bärgarna och larmoperatörerna alltid närvarande i en av landets tuffaste arbetsmiljöer. För femte säsongen följer vi tittarfavoriterna tillika bärgarna Soffan, Micke, Berra, bärgningsvalpen Signe och de andra hjältarna som med mod och skicklighet gör trafiken säkrare och mer effektiv. Nytt för den här säsongen är att vi också beger oss utanför huvudstadens myller. Till exempel bär det av till Falun och Örebro, där vi skapar några nya härliga bekantskaper när vi hänger med bärgarna i deras händelserika och stundtals dramatiska arbete.

I säsongens första avsnitt följer vi Berra när han larmas till en olycksplats där en personbil färdats i hög hastghet mot trafikriktningen. TV-profilen Malou von Sivers råkar ut för ett fordonshaveri i en tunnel och Pelle kommer till undsättning.

Onsdag 16 januari 20.00 i Kanal 5

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!