Säsongsstart för Ullared

Foto: Gekås Ullared

I den tionde säsongen får vi åter följa glada shoppingentusiaster som styr kundvagnen mot de stora fynden. Vi möter de rutinerade proffsen som vet precis vad de vill ha och navigerar hemvant mellan varuhusets hyllor. Vi träffar de välplanerade storshopparna som förberett inköpslista i månader, de nyfrälsta entusiasterna som aningen förvirrat och planlöst upptäcker varuhuset för första gången, samt stammisarna som lugnt njuter av en fika i sportbaren och gläds åt såväl gamla klassiker som varuhusets nya sortiment. Vi får givetvis träffa eldsjälarna Morgan och Ola-Conny som har många nya projekt i varuhuset. Eller vad sägs om Ola-Connys spiktävling, Morgans memory och en ny tävling i att göra mackor? Självklart träffar vi våra superstammisar systrarna Gunnel och Maritta från Hofors, Åke från Filipstad och Kjell från Österlen. Dessutom delar Gekås koncern-vd Boris med sig av varuhusets storslagna planer och spännande projekt.

I säsongsstarten invigs ett nytt lägenhetshotell med motorsåg och Morgan och Ola-Conny försöker tillaga pizza på en grill.

Tisdag 15 januari 20.00 i Kanal 5

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!