Samsung lanserar nya Galaxy A-serien som gör att fler får tillgång till innovationer i toppklass

Nyligen  presenterade Samsung den nya Galaxy A-serien. Serien består av fem unika telefoner vilket ger kunder möjligheten att hitta en telefon som passar just deras livsstil, behov och budget. Oavsett om man behöver den största och ljusaste skärmen för att se sitt favoritinnehåll, en kamera med trippel super-vidvinkellins för att fånga höjdpunkterna i livet eller en telefon med batteritid i toppklass så har A-serien något för alla.

– Telefonerna i vår Galaxy A-serie är utrustade med förstklassig teknik och innovationer kombinerat med unik design. Mellanprissegmentet utvecklas snabbt och kunderna ställer höga krav på funktionaliteten. Vi på Samsung är därför glada att kunna erbjuda de mest prisvärda telefonerna när det kommer till skärmprestanda, kamera och batteritid, säger Andreas Bergqvist, produktchef för telekom på Samsung i Norden.

Gemensamt för samtliga telefoner i A-serien är funktioner såsom Samsung Pay för att enkelt och säkert betala med kort utan att ta fram plånboken, Samsungs prisbelönta Infinity SuperAMOLED-skärmar för A40 till A80 och Dolby Atmos för en fantastiskt ljudupplevelse.

Utvecklad för den europeiska användaren
Galaxy A-serien har skapats för det växande mellanprissegmentet där kunderna ställer allt högre krav på kvalitet och innovation. För att möta de europeiska kundernas specifika behov har Samsung tagit fram modellerna A20e och A40. Båda dessa är utrustade med samma banbrytande teknik som resten av A-serien men med en mindre skärm som går hand i hand med den rådande trenden för kompakta telefoner i Europa.

A80 samlar det bästa i ny design med unik vridbar kamera
Galaxy A80 samlar alla funktioner med en innovativ, vridbar kamera som ger användare helt nya möjligheter att fotografera och filma. Tre kameror kombineras för att ge användaren nya kreativa möjligheter. Den vridbara kameran skjuts upp bakom skärmen och tar lika bra bilder åt båda hållen, vilket gör att användare inte längre behöver kompromissa det minsta med kvaliteten på sina selfies. Oberoende håll kan man använda huvudkameran på 48MP f2.0, super-vidvinkelkamera och en djupeffektskamera för bokeh-effekt. Användare kan även ta skarpa bilder vid sämre ljus tack vare ett ljusinsläpp på f2.0 och Dual Pixel-teknik. Eftersom kameran inte tar någon plats i displayen får användaren maximal skärmupplevelse där en kraftfull processor och hög batterikapacitet ger smidigare multitasking och bättre spelupplevelser.

Samsung Galaxy A80 har en 6.7” FHD+ SuperAMOLED, kameror: vridbar 48 MP / 8 MP / 8 MP, batteri: 3700 mAh (super-snabbladdning), fingeravtrycksläsare i display. Rekommenderat pris 7 090 SEK med säljstart 3 juni. Galaxy A80 kommer i färgerna Silver, Guld och Svart.

A70 – för batteriet som håller ditt tempo
Samsung Galaxy A70 har ett kraftfullt batteri som ger användare lång användningstid utan laddning. Med trippelkameran kan användare skapa personliga bilder, med både vidvinkel och djupeffekt. Selfiekameran tar väldigt liten del av skärmen och är nästintill osynlig – vilket maximerar din skärmupplevelse när du tittar på bilder och filmer.

Samsung Galaxy A70 har en 6.7” FHD+ SuperAMOLED, kameror: front 32 MP + bakre 32 MP / 5 MP djup / 8 MP ultra-vidvinkel, batteri: 4500 mAh (super-snabbladdning), fingeravtrycksläsare i display. Rekommenderat pris 4 490 SEK med säljstart i maj.

A50 – för att se mer utan att vara större.
Galaxy A50 karaktäriseras av sin eleganta design. Trots att den bara är 7,7 mm tunn, har den ett kraftfullt batteri och är bekväm att hålla i handen. SuperAMOLED-skärmen täcker 91,6% av mobilens yta, så användaren får mer att titta på. Huvudkameran på 25 MP kombinerad med 5 MP djupkamera och vidvinkelkamera på 123° ger fantastiska kreativa möjligheter och ger användare möjligheter att ta bilder med djupkänsla och bredd, skarpt även i svagt ljus.

Samsung Galaxy A50 har en 6.4” FHD+ SuperAMOLED, kameror: front 25MP + bakre 25 MP / 5 MP djup / 8 MP vidvinkel, batteri: 4000 mAh, fingeravtrycksläsare i display. Rekommenderat pris 3 990 SEK och finns redan på den nordiska marknaden.

A40 – för generös skärm
Samsung Galaxy A40 har en enkel design och bjuder på mycket skärm. Huvudkameran på 16 MP tillsammans med en 5 MP vidvinkelkamera och en selfiekamera på 25 MP ger användare möjligheten att fånga vad än dagen bjuder på. A40 karaktäriseras av en smakfull design, säker fingeravtrycksläsare och en stor SuperAMOLED-skärm.

Samsung Galaxy A40 har en 5.9” FHD+ SuperAMOLED, kameror: front 25 MP + bakre 16 MP / 5 MP, batteri: 3100 mAh, fingeravtrycksläsare. Rekommenderat pris 2 690 SEK med säljstart 11 april.

A20e för det du verkligen behöver
Med Galaxy A20e presenterar Samsung en stilren, smidig och pålitlig mobiltelefon med alla de väsentliga funktionerna. A20e är en tålig mobiltelefon med en huvudkamera på 13 MP och en 5 MP vidvinkelkamera samt och en selfiekamera på 8 MP. Allt i en lika smakfull som smart design.

Samsung Galaxy A20e har en 5.8” HD+ TFT, kameror: front 8 MP + bakre 13 MP / 5 MP, batteri: 3000 mAh. Rekommenderat pris 2 090 SEK med säljstart i maj.

Galaxy A70, A50, A40 och A20e kommer i färgerna Svart, Vit, Blå och Coral.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!