Samsung Galaxy A9 först med fyra bakre kameror

Idag presenterar Samsung nya Galaxy A9, det senaste tillskottet i A-familjen. Galaxy A9 är utvecklad för de som lever för att utforska, fånga och dela äventyr så som de själva upplever dem. Galaxy A9 är världens första smartphone med fyra bakre kameror, full med funktioner som hjälper användaren få ut det mesta av ditt motiv. Vare sig det handlar om att ta en selfie eller få till den perfekta panorama-bilden så är Galaxy A9 en partner för alla tillfällen.

– Som ledande inom mobila innovationer så ser vi en ökad efterfrågan av meningsfull innovation gällande snabb och visuell kommunikation. Vi vill ge fler av våra konsumenter tillgång till nästa generations teknologi, och vi är glada över att presentera det genom kameran i Galaxy A9, säger Fredrik Pantzar, Head of Product Management på Samsung i Norden.

Quad Camera – de innovativa bakre kamerorna
Galaxy A9 gör det möjligt för användaren att på ett enklare sätt än någonsin tidigare ta mer dynamiska och vackra bilder. Med de fyra linserna finns funktioner för alla tillfällen.
•Kom närmre utan att kompromissa med kvalitet. 2x optisk zoom för detaljerade närbilder – även på längre håll.
•Fånga mer av världen med ultra vidvinkelobjektiv och ta proffsiga bilder med hjälp av mjukvaran Scene Optimizer. Genom AI kan kameran känna igen och ställa in bildinställningar beroende av vad som finns i bilden.
•Uttryck din kreativitet genom djuplinsen, som ger mer frihet att manuellt ställa in skärpedjup och fokus.
•Ta klara och ljusa foton i både ljusa och mörka miljöer med en 24MP huvudlins, för perfekta bilder både morgon och kväll.

Kraftfulla nya funktioner för hela dagen
Batteriet på 3,800mAh ger lång batteritid för användning utan begränsningar. Det gäller även lagringsutrymmet där användare nu kan spara mer, med 128GB intern lagring och upp till 512GB med MicroSD. Galaxy A9 kommer även med Bixby, Samsung Pay och Samsung Health – funktioner utvecklade för att göra vardagen lättare. Med Samsung App Pair kan användare multitaska och köra två appar samtidigt.

Design i första klass
Galaxy A9 bygger vidare på den på den stilrena designen från Samsung och kommer i två unika färger; Caviar Black och Lemonade Blue. Galaxy A9 har en ergonomisk design med kurvad baksida i 3D-glas.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!