Rockkväll på Liseberg: Danko Jones & Hank von Hell

Den 31 juli bjuder Live på Liseberg på en helkväll i rockens tecken. Med två kraftfulla akter; Hank von Hell följt av Danko Jones, blir det en livekväll på Stora Scenen som sent ska glömmas.

Först ut är norska Hank von Hell som inleder kvällen. För åtta år sedan förlorade rockvärlden en av sina största. Den ikoniske frontmannen i Turbonegro, Hank von Helvete, klev av scenen, lade hatten på hyllan och deklarerade att han aldrig någonsin skulle ta på sig den igen. Men, likt Fågel Fenix reste sig Hans-Erik Dyvik Husby ur askan, och i elden återföddes Hank von Hell!

I slutet av sommaren släpptes första singeln Bum To Bum och nu aktuell med albumet Egomania ger sig Hank ut på turné runtom i Skandinavien i sommar. Den 31 juli 19.00 besöker han Stora Scenen för att kicka igång kvällen.

Det kanadensiska rockbandet Danko Jones startade 1996 i Toronto och har sedan dess släppt 10 hyllade album och flertalet listtoppande singlar. Men framförallt är Danko Jones ett band som bör upplevas live. Bandet är kända för sina energiska och intensiva liveshower, för att ge allt och lite till på scen. De fångade tidigt den svenska publikens hjärta och släppte dessutom sina första album på det svenska skivbolaget Bad Taste Records.

Nu är de aktuella med singlarna Burn in hell och We’re crazy från det kommande albumet som väntas släppas under 2019. Den 31 juli 21.00 kliver de upp på Stora Scenen på Liseberg.

– Det är två riktigt starka liveakter, så det blir en kväll att minnas framför Stora Scenen, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

Klara för Live på Liseberg 2019:

26 juni Dee Snider

5 juli Band of Horses

31 juli Danko Jones och Hank von Hell

30 aug Kraftwerk 3D

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!