RLVNT lanserar världens bästa “Value for Money”- Smart Watch med Wear OS by Google™ i hela Norden

TicWatch S och TicWatch E erbjuder den senaste teknologin inom mjukvara och hårdvaruutveckling för Wearables. Båda modellerna har intuitiva användargränssnitt som ger användaren tillgång till Google Play’s™robusta app-ekosystem som inkluderar appar för fitness aktivitetsmätning, produktivitet, sömnmätning, musik-streaming och mer.

Båda smarta klockorna är vatten- och dammsäkra (IP67) och kommer utrustade med alla nödvändiga sensorer för att mäta träning och hälsa så som pulsmätare, accelerometer och GPS.

TicWatch E har ett genomskinligt designhölje medan TicWatch S är skräddarsydd för en aktiv livsstil med inbyggd GPS-antenn för bästa positionering i ett andningsbart gummimaterial som motverkar svett.

Båda klockorna har fått designutmärkelser där TicWatch E vann Good Design Award 2016 och TicWatch S erhöll 2017 iF Design Award. Med TicWatch E och S breddas TicWatch sortiment av smarta klockor som passar varje livsstil till ett bra pris.

Mobvoi särskiljer sig på Smart Watch-marknaden genom sin prisvinnande design, prisvärdhet och genom sitt engagemang med sina produktanvändare. Mobvoi är dessutom den enda Startup-tillverkaren av smarta klockor som är officiell Wear OS by Google-partner.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!