Resia bästa resesajten

Resia vinner pris som Sveriges bästa resesajt. Det är svenska folket som får betygsätta sajterna i reseindustrin i en undersökning som genomförs av analysföretaget Nordic Bench. I år röstades Resia fram som vinnare, där tydlig information om pris och innehåll, inga överraskande tillägg och användarvänlighet är det som utmärker en bra bokningssajt enligt svenskarna.

– Att svenskarna väljer Resia som bästa bokningssajt är fantastiskt roligt, och ett kvitto på att vårt fokus på en bra kundupplevelse har gett resultat. För de flesta av oss är semesterdagarna de viktigaste dagarna på året, och därför är kundmötet så mycket mer än bara en ren bokning. Det är ett förtroende vi får från våra kunder, säger Lisa Bruzelius, Chief Commercial Officer på Resia Semester.

Kundupplevelsen i fokus
För drygt ett år sedan lanserade Resia en uppdaterad sajt med fokus på att förbättra kundupplevelsen. Nu under 2019 utvecklas sajten ytterligare, där en ny bokningsmotor ska förbättra användarvänligheten. Konkurrensen i resebranschen är hård, där allt från stora globala aktörer till lokala uppstickare är med och tävlar om att vinna pengarna i den svenska semesterplånboken. Och oavsett om kunden är helt digital eller vill ha personlig service så börjar resan på nätet.

– Svenskarna är både mer digitala och mer beresta än de flesta andra i världen. Så det är klart att förväntningarna på oss som reseföretag är höga. Vi jobbar med att kunna ge kunden en riktigt bra upplevelse och hög tillgänglighet, oavsett var vi möts. Vi tror starkt på kombinationen av en bra sajt och att du kan få personlig service av en person som är specialist på resor. Vi finns där. Det är vår styrka, inte minst när något går fel, säger Lisa Bruzelius.

Mest bokat på resia.se just nu

1. London

2. Prag

3. Rom

4. Paris

5. Bali

6. Nice

7. Istanbul

8. Alicante

9.Sydney

10.Lissabon

Bokningar från 1 april till och med 11 april 2019

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!