PlayStation Now lanseras i Sverige

Sony Interactive Entertainment meddelar nu att tjänsten PlayStation Now lanseras till nya marknader i Europa efter framgångsrika lanseringar i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Luxemburg och Irland.

Lanseringen innebär att spelare i Sverige, Spanien, Italien, Portugal, Norge, Danmark och Finland får tillgång till PlayStation Now och därmed tillgång till över 600 spel ur biblioteken för PS4, PS3 och PS2.

Prenumerationstjänsten gör det möjligt att streama PS4-, PS3- eller PS2-äventyr på PS4 eller Windows-PC. Med tjänsten går det även att hämta PS4- och PS2-spel till en konsol och spela dem offline med full upplösning.

Lanseringsdatum har ännu inte bekräftats men en öppen beta blir tillgänglig i början av februari, där PS4-användare kan prova tjänsten. Spelare får då åtkomst till över 600 titlar och kan ge feedback på tjänsten. De spelare från Sverige, Spanien, Italien, Portugal, Norge, Danmark och Finland som vill delta i betatestet kan anmäla sig på betaregistreringssidan nu.

PS Now erbjuder något för alla typer av spelare, från racingspel till fightingspel, skjutspel till indiespel, rollspel till familjeunderhållning och allt däremellan.

Det finns ett enormt utbud av spel, från toppspel och kritikerrosade spel till PlayStation-exklusiva spel och familjevänliga hits. Nya spel läggs till regelbundet, så finns det alltid något nytt att utforska.

De senaste spelen som lagts till i PS Now är Prey, For Honor, Mafia III och DiRT 4, och nya spel tillkommer till varje månad.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!