Playa del solPlaya del sol får premiär i höst

Foto: Linus Hallsenius/Kanal 5 och Dplay

En av 2000-talets mest hyllade humorserier är tillbaka med en ny säsong på Kanal 5 och Dplay. Vi återvänder till Gran Canaria där resebyrån ”Shines” konflikträdda platschef Mårten (Henrik Hjelt) driver stället med försiktig hand. Tiden har i princip stått stilla och betygen har sedan länge dalat.

När huvudkontoret hotar med avsked och möjlig nedstängning bestämmer sig Mårten för att ”Shine” ska få tillbaka sin forna glans. Hans brokiga skara kollegor är beredda att backa sin platschef till varje pris. Skådespelarna Cecilia Forss, som senast syntes i en av huvudrollerna i SVT:s julkalender Storm på lugna gatan, och Malin Persson, som fick sitt genombrott i hyllade dramaserien

Vår tid är nu, spelar två av reseledarna i Mårtens gäng som är redo att backa honom till varje pris i arbetet att göra ”Shine” till en het snackis bland alla charterturister igen. Peter Settman står åter för regin, i samarbete med Daniel Ottosson.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!