Olympus OM-D E-M10 Mark III: Det perfekta resesällskapet

E-M10 Mark lll lär bli en modern klassiker! Olympus har utformat den här nya kameran som det perfekta resesällskapet. Kameran är lätt och enkel att använda, med intuitiva kontroller som hjälper fotografer att ta otroliga, skarpa bilder och snygga videor så fort de plockar fram kameran.

E-M10 Mark lll finns i silver eller svart och börjar säljas i mitten av september 2017. Denna kamera med utbytbara objektiv finns som endast hus eller i ett paket med objektiv (se alternativ och priser nedan).

Fantastiska resultat i alla situationer
Det sägs att spänning uppstår när man upptäcker nya saker. Tack vare en kombination av TruePic Vlll-bildprocessor, som även används i det hyllade flaggskeppet OM-D E-M1 Mark II, och Olympus klassledande 5-axliga bildstabilisering (IS) kan fotografer ta vackra, skarpa bilder som de aldrig föreställt sig. Den här smarta tekniken ger knivskarpa resultat utan stativ under nästan alla förhållanden, till och med nattetid*.
Genom att filma nya platser kan man verkligen väcka liv i minnen, men ibland kan de fantastiska detaljerna i 4K-videor gå förlorade på grund av skakningar och oskärpa. Tack vare Olympus slipper nybörjarfilmare nu oroa sig för detta eftersom den högpresterande bildstabiliseringen i E-M10 Mark III är inbyggd i kamerahuset och kompenserar för kameraskakningar, oavsett objektiv och i alla situationer – till och med utan stativ!

På språng: Den perfekta följeslagaren, varje dag
Snygga OM-D E-M10 Mark lll är en kompakt och lätt följeslagare på alla resor. Som fotograf kommer du aldrig mer gå hemifrån utan den!

Med inbyggd sökare, blixt och Wi-Fi har allt hos den här kameran utformats med nybörjare i åtanke, och det kompakta huset är inget undantag. Den robusta konstruktionen ligger bekvämt i handen och det större greppet gör kameran lätt att hålla. Kameran har en vridbar LCD-skärm med touch-styrning som påminner om en smarttelefon, rattarna och knapparna är i metall och lätta att använda och ikonerna och texten på skärmen lätta att se. Allt detta hjälper fotografer att vara kreativa på språng.
E-M10 Mark lll blir den snyggaste OM-D-kameran då den säljs med ett eget, högklassigt hölje i äkta läder för kamerahuset**. Det finns i svart eller brunt och kompletterar vår snygga E-M10 Mark lll perfekt.

Väck liv i passionen och utveckla dina färdigheter
E-M10 Mark lll har otroliga nya uppgraderingar och tekniker som sammanförs på ett smart sätt för att låta fotografer utvecklas när de använder kameran mer och börjar ta kreativ kontroll. Till och med de som använder en kamera med utbytbart objektiv för första gången kan fotografera enkelt med de fyra fotograferingslägena:

AUTO-läget (tidigare iAUTO) har förbättras markant för att ge bättre bilder utan oskärpa och upptäcka rörelser till och med i mörker.

Motivläget (SCN) har uppgraderats och hjälper fotografer ta kontroll över sina resultat genom att välja ett av sex teman med fördefinierade inställningar.

Det avancerade fotoläget (AP) har lagts till, så att fotografer kan finjustera sina bilder och använda otroliga fotograferingsmetoder, som Live Composite och Multiexponering, utan att behöva gå till menyn.

Bleach Bypass är en ny funktion i Konstfilterläget (ART) som utökar de tillgängliga fotografiska uttrycken genom att återskapa metoden att bevara silvriga färger vid framkallning.

Alla dessa fotograferingslägen är tilldelade den nya, intuitiva lägesratten, för enkel åtkomst.

Resan tar aldrig slut
Fullt upp med vänner och familj innebär normalt att det är mycket som händer. Men ofta blir ögonblicksbilder en besvikelse – händelserna blir oskarpa och man missar ögonblicket!

Alla fotografer kommer fascineras av resultaten som kan uppnås med Olympus snabba autofokussystem (AF). Genom att använda den snabba AF-pekavtryckaren på E-M10 Mark III kan de fånga det exakta ögonblicket med ett enda tryck på LCD-skärmen och frysa händelserna med fantastisk skärpa.

Den senaste OM-D-modellen har nu 121 fokuspunkter vid kontrastdetekterande autofokus tack vare den förbättrade bearbetningsprestandan i TruePic VIII. Med 121 fokuspunkter som täcker större delen av bilden kan du fokusera var som helst på skärmen. Kamerans kontinuerliga AF kan upptäcka motivrörelser och fotografer tycker nog att ansiktsprioriteringen och ögonavkänningen med autofokus är väldigt användbara för att automatiskt få korrekt exponering och full skärpa i porträtt.

Dela bilder enkelt med Wi-Fi
Med den inbyggda Wi-Fi-funktionen i E-M10 Mark lll kan fotografer hålla sig uppkopplade när de är på språng. Med appen Olympus Image Share (OI.Share) är det jätteenkelt att dela fina bilder och videoklipp med vänner utan dator. När de har anslutit till appen kan fotografer använda en smarttelefon eller surfplatta för att fjärrstyra slutaren. Appen har även många andra funktioner, till exempel går det att lägga till GPS-data i foton.

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!