Oddsen på Mellon: Jämt startfält i Malmö

Under de senaste dagarna har Johanna Maria Jansson, mer känd under artistnamnet Dotter, seglat upp som favorit i Melodifestivalen och spelas just nu till 3,75 gånger pengarna att vinna hela tävlingen. Dotter tävlar i Malmö på lördag där hon tippas få en bekväm resa till finalen. 

Om Dotter är en självklar finalfavorit i Malmö så är fajten om den andra biljetten till Friends Arena betydligt jämnare och spås stå mellan Jessica Andersson, Martin Almgren och Mendez som gör comeback i Melodifestivalen. År 2002 kom Mendez tvåa med låten Adrenaline. Året efter ställde han upp igen men gick då inte till final.

Jessica Andersson ligger också högt upp i oddslistan. Hon ställer upp i Melodifestivalen för sjunde gången. År 2003 vann Jessica Melodifestivalen tillsammans med Magnus Bäcklund och hon har varit i final ytterligare tre gånger. Enligt oddsen kan det mycket väl bli en finalplats för Jessica även i år.

– Det går heller inte att räkna bort Martin Almgren som vann Idol 2015. Han är utrustad med en pipa som skulle göra många sångare avundsjuka och har bevisat att han går hem i stugorna. Men konkurrensen är stenhård så det återstår att se om Martins röst kan ta honom hela vägen till finalen, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

I Malmö tävlar även Kalle Moraeus, Moncho och Barbi Escobar som alla också vill ha ett finger med i spelet om vidare avancemang i tävlingen.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!