Ny uppslagsbok för förtroendevalda

En kyrkorådsledamot behöver veta lite om mycket och inte mycket om lite, säger kyrkoherden och författaren Håkan E Wilhelmsson. I boken För Troende Vald  leder han läsaren med varsam och erfaren hand in i uppgiften som förtroendevald.

För Troende Vald är en helt ny studie- och uppslagsbok där Håkan E Wilhelmsson guidar förtroendevalda i kyrkans värld. Boken innehåller korta, introducerande texter om företeelser och begrepp från A till Ö. 

Boken vänder sig till både nyvalda och mer erfarna medarbetare i kyrkans kyrkoråd, församlingsråd och på andra nivåer. Den är tänkt som en studie- och uppslagsbok, både enskilt och i grupp.

För Troende Vald är ett samarbetsprojekt mellan Verbum, Sensus, Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation, Svenska Kyrkans Unga och Kyrkokansliet. Ett studiematerial har tagits fram i samarbete med Sensus.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!