Ny, ljuvlig kärleksroman av romcom-drottningen Sophie Kinsella!

När Fixie Farr räddar en affärsmans dator från en olycka på ett café blir han så tacksam att han skriver ner ”Jag är skyldig dig en tjänst” på en servett och ger den till henne. Först tänker Fixie att hon aldrig skulle be en främmande man om en tjänst, men snart är de inne i en underhållande karusell av tjänster och gentjänster … Sophie Kinsella är en av världens mest älskade författare av romantiska komedier. Hon slog igenom med Shopaholic-serien, som även har filmatiserats, och hennes senaste böcker har sålt över 100 000 ex i Sverige. Nu är hon äntligen tillbaka med Tjänster och gentjänster, en hjärtvärmande fars om att våga lita på andra människor!

”En pärla till roman!” – Jodi Picoult

”Den här boken är en riktig glädjeinjektion!” – Jenny Colgan

OM BOKEN:

Familjen går först! Det har Fixie Farrs pappa lärt henne. Och efter att han gick bort har Fixie ägnat all tid åt butiken han lämnade efter sig. För Fixie säger inte nej, det ligger inte i hennes natur. När en stilig främling på ett café ber Fixie att passa hans dator en stund säger hon självklart ja. Men när hon sedan lyckas rädda den undan en olycka blir datorns ägare så tacksam att han skriver ner ”jag är skyldig dig en tjänst!” på en servett och räcker henne den tillsammans med sitt visitkort.

Till en början skämtar Fixie bort alltihop. Hon skulle väl aldrig be en främmande man om en tjänst? Men med tiden börjar Fixie och Sebastian hjälpa varandra på de mest oväntade sätt. Tjänster och gentjänster. Och kanske blir detta början på ett äventyr för dessa två …

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!