Nu kommer boken om Vänner, tv-serien som firar 25-års jubileum 2019!

I Vänner – I’ll be there for you får du veta allt om hur serien startade och varför den har fortsatt locka tittare i 25 år. Du får också läsa om de mest minnesvärda scenerna, de vildaste konspirationsteorierna, sanningen om introlåten och de gånger när saker och ting inte gick som de skulle.

OM BOKEN

När första avsnittet av Vänner visades i USA 1994 var det ingen som anade vilken enorm tv-succé det skulle bli världen över. Under åren har serien gått från att vara 90-talets mest populära program till att få kultstatus. Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey och Phoebe har blivit ikoner och miljontals tittare ser serien varje dag.

Kelsey Miller lyfter fram de mest minnesvärda scenerna, men också några av seriens svagheter, och undersöker alla trender den inspirerat till, som cafékulturens framväxt och 90-talets mest härmade frisyr ”the Rachel”. Mixen av insiktsfulla kommentarer, avslöjande intervjuer och behind the scenes-anekdoter, där många av seriens megakända gästskådespelare figurerar, gör Vänner – I’ll be there for you till en bok ingen tittare vill missa.

OM FÖRFATTAREN

Kelsey Miller är journalist, författare och populärkulturexpert och har en examen i tv- och filmvetenskap från Boston University. Hon började arbeta i filmindustrin, innan hon bestämde sig för att skriva på heltid. Miller är bosatt i Brooklyn, New York.

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!