Nu kan alla kan göra sitt eget Melodikryss

medlodikrysset

Nu öppnar Melodikryssfabriken – en sajt där vem som helst kan skapa sitt eget Melodikryss eller lösa kryss som någon annan har satt ihop. ”Vi hoppas att hela Sverige kommer att vilja skapa kryss!”, säger Anders Eldeman som leder det populära Melodikrysset varje lördag.

Melodikrysset som sänds i P4 är ett av Sveriges Radios mest populära program. Varje lördag lyssnar 1,7 miljoner när programledaren Anders Eldeman presenterar veckans kryss. Nu får alla chansen att utmana vänner och bekanta med sina egna kryss på sverigesradio.se/melodikryssfabriken

I Melodikryssfabriken väljer man själv musiken och skriver frågorna – sedan skapas krysset automatiskt. Därefter kan man sprida det för att utmana vänner och bekanta, eller skriva ut det på papper och använda på fredagsfesten. Sajten går att använda på dator, surfplatta och mobil.

– Vi hoppas förstås att hela Sverige kommer vilja skapa kryss, dela kryss och lösa kryss, säger Anders Eldeman som sedan han tog över Melodikrysset skapat nästan 900 kryss.

Vinst: ett riktigt Melodikryss
Den som skapar det mest spelade krysset i Melodikryssfabriken får göra ett riktigt Melodikryss i P4 tillsammans med Anders Eldeman.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!