Nu finns romanen Försoning som ljudbok hos Storytel och Nextory

”En gripande, stark & spännande debut!” Jennies Boklista. Nu finns Försoning som ljudbok.

Förgörande släktband och förtrollande miljöer. Alice och Anders finner varandra en ljum midsommarkväll och känner en direkt samhörighet. De kommer båda från splittrade bakgrunder men med kärleken till varandra blir de äntligen hela och vågar möta det förflutna.

Innan de gifter sig vill Anders söka efter sina biologiska föräldrar. Men i takt med att bilden klarnar rasar deras gemensamma framtid samman bit för bit. Hur ska Alice kunna fortsätta leva med en förälskelse som inte mattas av och ett begär som inte får finnas?

Debutanten Annelie Fichtelius tar med läsaren till Stockholm och Gotland, platser där författaren själv har sina rötter.

Recensioner (urval)

”Försoning är något för den som gillar en annorlunda kärleksroman” /Villivonkansbooks

”Boken är välskriven, relativt kort (288 sidor) och lättläst. Jag tyckte att den var lätt att fastna i. Författaren lyckas att berätta om ett ganska jobbigt ämne, hon skriver beskrivande och jag kan se miljöerna framför mig.”  Fyra stjärnor av fem / Lollos Bokhörna

”En gripande, stark & spännande debut!” Jennies Boklista

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!