Nakenchock när kändiskock hittas död – med pentagram på magen

Bella drömmer om att bli bloggare.

Men trots flera försök lyckas hon inte locka läsare.

Så hittar hon en död naken kändiskock…

Bella jobbar på en eventbyrå. Ett drömjobb för många men själv vill hon hellre förändra världen med sin livstilsblogg.

Det finns bara ett problem: Ingen läser den.

Hennes pojkvän tycker till och med att hon ska lägga ner bloggen och fokusera på viktigare saker. Som att skaffa barn. Bara en av alla saker de är oense om.

Men när Bella hittar en död kändiskock – naken, insmetad i grädde och med ett pentagram inristat på magen – förändras allt. Efter en utekväll lägger hon upp en bild på liket på sin blogg.

När hon ser hur en besöksstorm följer får hon en idé: hon ska sätta fast mördaren med hjälp av sina följare! Ju närmre hon kommer sanningen desto djupare dras hon in i ockulta affärer med fara för sitt eget liv.

Mord och martinis: Kändiskockens död är en feelgood-deckare som får dig att både skratta och hålla andan – en berättelse om kraften i att våga sikta mot stjärnorna och insikten om att det kan behövas åksjukepiller på vägen dit.

Om författaren:

Ingrid Remvall är beteendevetare, art director och författare. Hon har gett ut fyra ungdomsromaner och en faktabok, Idésmart, om ungas entreprenörskap. Förutom sitt skrivande arbetar hon med olika samhällsförbättrande projekt kring ungt idéskapande och ung framtid tillsammans med olika samarbetspartners.

Sagt om Mord och martinis:

”Bella är en mänsklig hjältinna som mitt i sin svaghet för ostbågar, drinkar och dyra skor har ihärdighet och dråplig självironi. Boken har smittande berättarglädje och tydlig samtidskänsla i språk och miljöskildring.”

– Marie Louise Lindell, BTJ

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!