Musikaliskt triangeldrama om miljö och vänskap

barnteater
Hur är man miljövänlig egentligen? Och vad är en bra kompis? Riksteatern och Folkets Hus och Parker presenterar det musikaliska triangeldramat Ivar, Knutte och Katten – en föreställning för de allra minsta om miljö och vänskap. Bakom produktionen står Musikteater Gulasch. 

Ivar, Knutte och Katten beskriver vänskap och allt som den kan medföra, till exempel svartsjuka. Föreställningen tar också grepp om miljöfrågan, publiken får tillsammans med Ivar och Knutte lära sig smarta saker av Katten som bor på en soptipp och kan allt om sopsortering. Musikteater Gulasch bildades 2000 och har under åren producerat många populära musikteaterföreställningar för barn och ungdomar och de inriktar sig ofta på frågor som rör miljö och natur.

Om Ivar, Knutte och Katten
En dag får de gamla vännerna Ivar och Knutte besök. Utanför deras gemensamma stuga står en katt som har bott på soptippen och vet allt om sopor och miljö. Katten lär gubbarna att man inte är miljövänlig bara för att man låter lamporna vara tända så att man lättare ser smutsen, och lär dem knep för att bättra sig. Men Katten och Knuttes fina relation gör Ivar svartsjuk, och han bestämmer sig för att göra sig av med katten. Föreställningen lämpar sig för barn mellan 4-10 år och pågår i ca 40 min.

Ivar, Knutte och Katten kommer till Åmotfors Folketspark den 18/5 kl 16.00
Biljettpris 50 kr. Barn under 4 år går in gratis

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!