Mest instagramvänliga stränderna i vinter

Foto: TUI

Snart är vintern här och många svenskar väljer att åka till solen. Utöver avkoppling, god mat och tid för att umgås med de man tycker om ger resan möjlighet att ta riktigt fina bilder. TUI har, genom att gå igenom egna data från tidigare år, skapat en lista över de stränder som historiskt genererat flest likes på sin Instagram. De mest instagramvänliga stränderna vintertid hittar vi i Mexiko, en destination som innehar de tre översta platserna följt av Aruba och Thailand.

När vi frågar våra resenärer vad de ser fram emot att göra på sin resa ser vi att det främst är att äta god mat och möjligheten att spendera tid med familj och vänner som lockar. En stor del av reseupplevelsen är även att besöka vackra platser och skapa minnen för att dela med sig av, till exempel genom instagram. Därför har vi sammanställt de stränder som historiskt genererat flest likes. Säger Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige

Här ligger de tio mest instagramvänliga stränderna att besöka i vinter:
1.Isla Contoy, Mexico
2.Isla Mujeres, Mexico
3.Isla de Holbox, Mexico
4.Palm Beach, Aruba
5.Khao Lak Beach, Thailand
6.North Male Atoll, Maldiverna
7.Playa del Carmen, Mexico
8.Ocho Rios, Jamaica
9.Bel Ombre, Seychellerna
10.Flic en Flac, Mauritius

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!