Med hjärtat som ledstjärna

– Det är dags för ett nytt slags ledarskap som styrs mer av den feminina principen, där kreativt skapande, det intuitiva, inkluderande och relaterande står i fokus, säger författaren och mentorn Josefin Lassbo. Med sin nya bok ”Helhjärtad – så leder du i en ny tid” manar hon läsaren att ta tillbaka sin kraft och följa sitt hjärtas längtan. Boken ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar.

Varför har du skrivit boken?

– Min ambition är att den skall sätta igång en rörelse inne i läsaren, när hon resonerar med texterna, och att den rörelsen skall föra henne närmare hennes egen livsuppgift och inre drivkraft. Förhoppningen är att boken kan hjälpa till att sätta ord på begrepp som vi alla kan känna igen oss i, men som sällan diskuteras öppet och där vi ibland saknar en vokabulär. Jag vill skapa broar mellan det inre och det yttre, mellan det existentiella och det entreprenöriella, det personliga och det professionella.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!