Malena Ernman ny etta på Svensktoppen

malena-ernman
Malena Ernman och Carolina Norén. Foto: Kajsa Lindh/Sveriges Radio

Jag har skämtat en del om att en jullåt kan vara populär så här länge, men även om den är med på min julskiva så är den inte tänkt som en jullåt. Texten är väldigt allmängiltig och funkar året om, svarar Malena Ernman skrattande när Svensktoppens Carolina Norén ringer upp och gratulerar.

Malena har hittills haft tre låtar på Svensktoppen och alla har gått upp till förstaplatsen, en riktig Svensktoppsstjärna med andra ord.

 Visst är det lite konstigt för mig som operasångerska, men jag är jättestolt över det och är gärna en Svensktoppsstjärna!

De låtar som tidigare toppat listan med Malena Ernman är ”La Voix” och ”Min plats på jorden” 2009. Jerry Williams har hittills haft två andraplaceringar som bästa resultat, ”Vintersaga” 1990 och ”Cancel the wedding” 2011. Counting Miracles blir hans första Svensktoppsetta. Låten gick in på tredjeplatsen på Svensktoppen i början av december och har nu efter 18 veckor klättrat upp till toppen.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!