Livet är för kort för att inte unna sig pasta!

Det ska förstås vara den äkta italienska sorten. Någon som kan allt om hur pasta ska tillverkas och tillagas är Milano-födda Samantha Santambrogio-Öberg, som nu kommer med sin tredje kokbok, denna gång helt fokuserad på just pasta.

Pasta är ju inget mindre än ren njutning – i olika former, med olika såser. All’arrabbiata, alla carbonara, alle vongole eller en klassisk tagliatelle al ragú … Äkta italiensk pasta är boken som lär ut grunderna i att laga pasta som smakar lika ljuvligt som i Italien.

 Till vardags håller Samantha Santambrogio-Öberg kurser i italiensk matlagning i sitt växande företag Al Dente, med två hemtrevliga kurskök i Stockholm. I den nya boken, liksom i kurserna, delar hon med mycket kärlek och kunnande med sig av den italienska matskatten: hur man lyckas med pastadegen och vilken sorts pasta som passar till vilken sås, men också recept på klassiker, regionala specialiteter, vegetariska och snabba, nya vardagsrätter.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!