Linda Netsman släpper sin succéroman Livet enligt Sophie Manie i pocket

“Fortsätter hon på den inslagna vägen har Linda Netsman alla möjligheter att bli vår nästa svenska feelgoodstjärna.”
Hanna Gunnarsson, BTJ

 Ett sprakande fyrverkeri av humor, feelgood och värme ”Det är en rolig, pratig och galen roman om att våga följa sitt hjärta. Netsman har hittat sin röst och skriver med en hel del djup under den glittriga fasaden. Glädjen i skrivandet lyser igenom och måbrakänslan, efter en lång härlig fika med bästa vännerna, stannar kvar en bra stund efter avslutad läsning. Fortsätter hon på den inslagna vägen har Linda Netsman alla möjligheter att bli vår nästa svenska feelgoodstjärna.” Hanna Gunnarsson, BTJ

När Linda Netsman debuterar gör hon det med besked. Med slagkraftig humor och hög igenkänningsfaktor låter hon oss följa huvudpersonen Sophie Manie på präktiga parmiddagar, dråpliga gynekologbesök, hopplösa gig och hippa releasefester. Samtidigt som hon får oss att fundera över livets stora gåtor. Med värme och en outtröttlig entusiasm springer Sophie genom livet för att få allt att klaffa. Hon låter sig aldrig nedslås av motgångar, brist på tid, pengar eller ibland även förstånd utan lever sina storslagna drömmar och planer som om de redan slagit in, även om de allt som oftast kraschlandar i vardagens bestyr. Vid sin sida har Sophie sin sambo. Han är allt hon inte är. Lugn, trygg och mjuk – som en insutten brun manchestersoffa. Och vännerna… Präktiga Rosie, tankspridda Dorty, karriäristen Frida och schlagerstjärnan Emelie. För att inte tala om Anne… Gudomliga, vilda, farliga Anne. Sophies bästa vän sedan skoltiden. Numera en erkänd utrikeskorrespondent som rapporterar från alla de farliga länderna som Gud glömde.

Med minst 38 nyanser av dråpfulla vardagssituationer, hög igenkänningsfaktor, handrullade chokladpraliner och sanslösa överraskningar är det Sophie Manie som med dunder och brak kommer att bli namnet på allas läppar.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!