LG höjer ljudupplevelen med nya modeller av XBOOM

Under CES 2019 kommer LG presentera sin utökade XBOOM-serie med nya innovativa produkterna, utrustade med överlägset ljud, unika egenskaper och exceptionell bekvämlighet.

XBOOM-serien består av partyhögtalare och allt-i-ett-enheter såsom bärbara XBOOM Go Bluetooth-högtalare och smarta XBOOM AI ThinQ. Oavsett om det är en utomhuspicknick, en mysig hemmakväll eller storslagen fest ger LG XBOOM fantastiskt ljud och funktioner optimerade för fest. Den nya XBOOM-partyhögtalaren CL98 har en effekt på 3 500W med ett kompressionshorn för att ge skarpare och mer detaljerat ljud i högre frekvenser.

LG:S premiummodell OL100 har en effekt på 2 000W samt ett ”Blast Horn” – en luftkanal bakom elementet avsedd för att förbättra högfrekvent reproduktion och basprestanda. Med kraftfulla OL100 kan du både höra och känna musiken. OL100 erbjuder också Meridian Mode som är utvecklat i samarbete med experterna på det kända brittiska företaget Meridian Audio. Denna exklusiva ljudinställning resulterar i tydligare sång och en mer responsiv bas, perfekt för audiofiler som tycker om att luta sig tillbaka och lyssna på musik medan de är hemma.

XBOOM stöder aptX™ HD-codec för lossless ljuduppspelning via Bluetooth, och återger ljud med otrolig skärpa för att tillfredsställa även de mest krävande audiofilerna. Dessutom gör den uppdaterade Wireless Party Link det möjligt att seriekoppla flera högtalare för en än mer imponerande ljudupplevelse.1

LG XBOOM kommer i en mängd olika formfaktorer. OL100 har ett Grab & Move design med hjul för maximal portabilitet. XBOOM modellerna RK7 och RL4 kan orienteras antingen vertikalt eller horisontellt och har X-grepphandtaget för bekväm transport.

LG:s partyhögtalare har självklart ett utbud av partyorienterade funktioner. Med DJ Star är det enkelt att mixa musik, köa låtar och scratcha som en professionell DJ där Cross Fader-funktionen underlättar sömlös mixning av ljud från två olika källor. Med ett enkelt reglage kallat Party Accelerator kan användarna att bygga upp musiken till ett pulserande crescendo, komplett med blinkande ljus, för att få alla att dansa. En lättanvänd DJ-app (tillgänglig för Android och iOS-enheter) ger tillgång till en rad effekter som Scratch Mixing och DJ Loop. 2019 års modeller av LG XBOOM-produkterna har också den nya Karaoke Star funktionen vilket låter dig sjunga med till alla dina favoritlåtar.

LG XBOOM Go PK-serien, som introduceras på CES 2019, har högkvalitativt ljud trots dess kompakta storlek och lätta vikt. Dessa bärbara högtalare stöder aptX ™ HD-codec för 24-bitars lossless ljud när de strömmar musik från de senaste smarttelefonerna som till exempel LG G7 ThinQ. LG XBOOM har blivit prisade för sitt fantastiska ljud och smarta AI-funktionalitet där XBOOM AI ThinQ har av ett antal erkända hemelektroniktidningar blivit erkänd som en av de bästa ljudprodukterna i sin kategori.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!