Lexus på Paris Motor Show 2018

Nya uppdaterade Lexus RC har världspremiär 2 oktober på 2018 års bilsalong i Paris och försäljningsstart hösten 2018. Den lyxiga sportcoupén Lexus RC har sedan sin premiär 2014 varit en viktig del av företagets pågående arbete med att bygga in mjuka värden för att skapa ännu mer livfulla, känslofyllda och körglada modeller. Nya RC kombinerar ännu högre komfort med Lexus senaste designspråk och ännu skarpare köregenskaper med inspiration från flaggskeppscoupén LC och med sin sportiga stil, elegans och körglädje är nya RC ett nåbart insteg till Lexus coupé-värld.

Det fantasifyllda konceptet #SharpYetSmooth ersätter både den klassiska bilmontern och den konventionella presskonferensen på mässan i Paris för att på ett nytt sätt berätta historien om nya uppdaterade RC och Lexus kärnvärden. Det kommer att pågå aktiviteter mellan 11:00 och 16:00 under salongens första pressdag – och fler detaljer släpps via sociala medier genom hashtaggen #SharpYetSmooth.

Bländande specialversion av Lexus LC: Yellow Edition och europeisk premiär av nya ES
 Den andra premiären under bilsalongen i Paris är nya LC Yellow Edition, en bländande version av företagets flaggskepp LC lackerad i den fantastiska Flare Yellow-kulören. En kombination av prisvinnande design och en bländande vacker gul kulör, samtidigt som de åkande i kupén omgärdas av en unik kombination av varmt gult, vitt och svart. Nya LC Yellow Edition har också prestanda och köregenskaper som i modellens toppversion LC Sport+.

En annan Lexus-höjdpunkt i Paris är den europeiska premiären av helt nya och sjunde generationens Lexus ES. Med ett arv av komfort, elegans och lyx bygger nya ES vidare på sina kärnvärden med ett helt nytt chassi som både ger sportigt utseende och underhållande köregenskaper.

Försäljningspremiär för nya UX crossover
 Den nya kompakta crossover-modellen UX kommer självklart också ta plats i Lexus-montern – dessutom har den försäljningspremiär i samband med mässan. UX kommer att, tillsammans med etablerade CT, fungera som ett perfekt insteg till Lexus-världen – både för dem som vill uppleva sin första lyxbil och för dem som vill byta från en större suv till en sportig och användarvänlig elhybrid. Tillsammans kommer modellerna vara en viktig del av Lexus mål att nå 100 000 sålda bilar i Europa redan 2020. Redan nu är intresset för märkets självladdande elhybrider rekordstort och väntas öka än mer i takt med att marknaden skiftar från konventionell dieselteknik till moderna elektrifierade drivlinor.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!