Kryptovalutor – Risker och Möjligheter

Kryptovalutor står inför en spännande period, i Januari 2018 795 miljarder dollar enligt Coinmarketcap, idag omsätter marknaden bara 127 miljarder dollar. Det kanske ändå låter mycket men jämför man det med kapitalet som styrs idag av fonder – 3235 miljarder dollar enligt Hedgefundresearch eller värdens aktiemarknader som omsätter över 78 000 miljarder dollar enligt Nasdaq.
Med andra ord finns det mycket plats att växa. Det vi tycker är mest spännande är att mycket av dessa förvaltade pengarna börjar drivar mot kryptovalutor. Chicago Options Exchange, se https://www.cmegroup.com/trading/bitcoin-futures.html, öppnade nyligen upp för trading av kryptovalutor vilket innebär att man kan handla i krypto direkt via deras plattform som om det vore en aktie. Det är något jag tror kommer locka mycket fler personer in i branschen.

Samtidigt som uppsidan ser enormt lovande och spännande ut finns det enorma risker i Kryptovalutor. Flera valutor har visat sig inte vara mer än lurenderi. Svårigheten är att se vilka som är oseriösa och vilka som har potential att bli framgångsrika valutor.

Vi har sökt efter som mentor som kan hjälpa oss och alla som följer Swedish Wealth Institute att nå framgång inom cryptovalutor så att vi alla kan ta del av den stora potential som finns.

Marcus De Maria är en av de främsta i världen inom crypto industrin och är en bästa utbildarna vi sett. Hans bakgrund är som aktieinvesterare och han är specialist på att förutse marknader, han har föreläst över hela världen som specialist på aktiemarknaden och kryptovalutor.
För ungefär 18 månader sedan såg han att svägningarna i kryptovalutor gjorde att hans metoder fungerade ännu bättre i den branschen och han har blivit otroligt duktig på att förutse framgångsrika ICO (dvs nya kryptovalutor som skapas).

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!