Kristina och Oliver i Temptation Island

Foto: Thomas Engström/Kanal 5

Efter att Kristina fått reda på vad som händer mellan pojkvännen Oliver och singeltjejen Denise går både hon och Oliver på dejt på varsitt håll i helgens dubbelavsnitt av Temptation Island, söndag 15 oktober. I pojkvännernas hus får Oliver kritik för sitt flörtande. Annica kämpar med att vara ifrån Marcelo, medan Marcelo njuter av friheten.

Del 5: Gårdagens händelser stöts och blöts och singeltjejerna konstaterar att en del pojkvänner är mer lättillgängliga än andra. Samtidigt blir det en del skitsnack tjejerna emellan. Annica kämpar med att vara ifrån sin älskade Marcelo – medan han njuter till fullo av sol, fest och bad.

Del 6: Jesper tycker att Olivers flörtande har gått för långt och delar ut några goda råd som inte tas emot helt väl. Även i flickvännernas hus diskuteras tjejernas ganska olika syn på var gränserna till otrohet går. Det är bonfire och som vanligt orsakar klippen funderingar. En av flickvännerna chockas av det hon får se, och en fattar ett tufft beslut. Programledare: Sofia Wistam. Svensk realityserie från 2017. S03E05-06. Gratis på Dplay.

Söndag 15 oktober 21.00 i Kanal 5