Klotterplanket

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.234.210.89.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Infödd Ch-bergsbo Infödd Ch-bergsbo skrev den 4 oktober, 2018 den 09:56:
Kan ju komplettera Edabo,s inlägg med att den Magnorbo som trakasserar kvinnor bl.a inne på Charlottenbergs shoppingcenter nu har anmälts för sexuella ofredanden/närmanden inne på centret enligt säkra källor. Nu återstår att se om ledningen på shoppingcentret agerar och avvisar denne person på livstid då han bara är ute efter att jävlas med kvinnor och många är drabbade. För man vill väl att centrets kunder ska få shoppa i fred utan att riskera såna sexuella påhopp eller ???? Görs inget borde detta meddelas Olav Thon direkt för han kanske har mer stake i sej isåfall.

 

 

Här kan du läsa inlägg i ”gamla klotterplanket”

 

 

Regler för Klotterplanket
Inlägg som kan uppfattas som stötande eller kränkande är inte tillåtna, heller inte rena personangrepp. Argumentera gärna, men låt det inte spåra ur. Naturligtvis följer vi lagen och tar bort (eller redigerar)  inlägg som kan anses ha olagligt eller olämpligt innehåll. Det är inte heller tillåtet att uppmana till brott eller skildra brottsliga handlingar på olämpligt sätt. Anmäl till abuse@edaportalen.com om du tycker att reglerna på något sätt brutits.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!