Klotterplanket

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.234.210.89.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Edabo Edabo skrev den 13 september, 2018 den 15:31:
Kan tillägga att den norska kvinno förföljaren även härjar på Konsum Storgatan och Biltema.Han har t.ex väntat på kvinnor utanför personalingången på Konsum när de slutat.Så det är flertalet drabbade och han är välkänd i Charlottenberg av många.Ändå får det fortsätta. Han ska vara bosatt i Magnor,men frågan är om han har nåt körkort då han är väldigt underlig. Han förföljer kvinnor och låtsas vara intresserad av varor i närheten och följer efter så fort kvinnorna lämnar affären osv.Han kan även vänta medan de är på toaletten.

 

 

Här kan du läsa inlägg i ”gamla klotterplanket”

 

 

Regler för Klotterplanket
Inlägg som kan uppfattas som stötande eller kränkande är inte tillåtna, heller inte rena personangrepp. Argumentera gärna, men låt det inte spåra ur. Naturligtvis följer vi lagen och tar bort (eller redigerar)  inlägg som kan anses ha olagligt eller olämpligt innehåll. Det är inte heller tillåtet att uppmana till brott eller skildra brottsliga handlingar på olämpligt sätt. Anmäl till abuse@edaportalen.com om du tycker att reglerna på något sätt brutits.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!